Beschrijving

Vertaald door

Boxens innehåll: Barnknivsetet innehåller 1 st barnkniv i trä, 4 stycken olika typer av barnsäkerhetskockknivar, 1 st skärbräda, 1 st Y-skalare, 4 st smörgåsskärare, 3 st tårtskärare, 1 st äggställ, 1 st. brödförstörare, en mängd olika stilar och användningsområden för småbarns köksredskap kan möta barnens behov.
Unik och utsökt design: Barnknivarna är lätta och utsökta, väcker ditt barns intresse och låter det njuta av matlagningstiden med din familj och enkelt. Kan användas till potatis, morötter, gurka, bananer etc.
Hälsosamt och säkert material: Barnknivarna är gjorda av livsmedelsklassat trä och högkvalitativt polypropenmaterial, dessa barnknivar är gjorda av giftfria, BPA-fria material, är säkra att använda, har utsökt utförande och är inte lätta att bryta och deformeras. Samtidigt uppfyller våra barnknivar amerikanska CPC-certifieringsstandarder, EU EN71-certifieringsstandarder, australiensiska AS/NZS ISO 8124 och andra standarder.
Skicklighetsträning för barn: Våra barnsäkra knivar är speciellt designade för småbarn, barn kan laga mat i köket med sin mamma och främja deras kreativitet. Du kan till och med ge dem ingredienser och låta dem skapa sina egna skapelser som hela familjen kan njuta av!
Bästa presenten till Montessori-kokkärl: Fantasifull lek i ett Montessori-lekkök görs på ett produktivt sätt efter att ett barn har kommit i kontakt med riktiga matlagningsaktiviteter. Du använder helt enkelt den verkliga erfarenheten och experimenterar med konceptet för deras lekkök på egen hand. Det är faktiskt väldigt underbart att titta på.

Item nr. 629816814

Aantal keer bekeken 109

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Za. 11 mei 11:20

Barn köksleksaker 17 delar Barnsäkerhet Köksknivar för riktig matlagning

Prijs

SEK 289
De advertentie is beëindigd

Impexx

Torslanda, Zweden

4.9

Geverifieerd

Top verkoper

1 252 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?