Beschrijving

Vertaald door

Atercel Vattentäta Skidhandskar för -34 °C
Varma vinterhandskar i varmare och mer bekväma material för att hålla händerna varma i kallt väder även om det är minus -34 °C.

- Vattentäta och vindtäta: högkvalitativt, professionellt, vattentåligt material i skalet och ett TPU-membran inuti håller händerna torra och varma.
- Perfekt för skidåkning, snowboardåkning, vandring, skottning och andra vintersporter
- Inbyggd pekskärmsfunktion på tio fingrar så att enkelt kunna använda dina smarta enheter utan att ta av dig termohandskarna.
- Pekfingerspetsen ger ett speciellt bredare kontaktområde som kan ge dig mer känslig och bekväm användning på din telefon.
- Designade med förstärkt PU-handflata och ett halkfritt diamantmönster för att säkerställa ett fast grepp på dina skidor.
- Halkfritt diamantmönster för att säkerställa ett fast grepp på dina skidor, snowboard, motorcykel, spade, eller om du bara behöver lite extra värme medan du arbetar utomhus. Fickan kan enkelt hålla dina kort och kontanter; justerbart spännarmband och en enkel dragstängning för att förhindra att vind och fukt tränger in i dina handskar och förseglar kylan effektivt.

Item nr. 629000645

Aantal keer bekeken 105

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Vr. 3 mei 13:23

Atercel Vattentäta handskar för -34 °C, Storlek L

Prijs

SEK 125
De advertentie is beëindigd

SverigesMode

Trollhättan, Zweden

4.9

SverigesMode

Geverifieerd

Top verkoper

2 681 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?