Beschrijving

Vertaald door

BLUE Standard settet är ett komplett CO2-system som är redo att användas direkt ur lådan. Inehållets hjärta är en kompakt reducerare utformad för akvarier, utrustad med en metallbubbeldisk och en precisionsventil.

Aquario Standard co2 tryckregulator är en kvalitetsprodukt, skapad från början till slut speciellt för akvariernas behov. Det kännetecknas av en anmärkningsvärd precision av CO2-dosering och en design som använder lösningar som bevisats i praktiken. Reduktionen har inbyggd bubbelräknare, en precisionsventil och en backventil, som är de viktigaste delarna av CO2-uppsättningen. Två klockor visar de viktigaste parametrarna för CO2-systemet: trycket inuti cylindern och arbetstryckets reducering. Tack vare detta är det enkelt att förutsäga gasförbrukningen i cylindern och läsa nivån på dess tryckreducering. Reduktionen är tillverkad av en metalllegering som uppfyller de högsta tekniska kraven, samtidigt som den säkerställer hög hållbarhet och tillförlitlighet hos dess komponenter. Tack vare detta säkerställer enheten 100% täthet och hög precision vid gasdosering.

Aquario Drop Checker (glaskonstant Co2-test), som vi placerar i akvariet, och som ständigt övervakar nivån av koldioxid i vattnet och signalerar den med en lämplig färg.

Glas Nano CO2-diffusor tillverkad av högkvalitativt laboratorieglas med sintrad keramik. Tack vare användningen av en mikroporös keramisk sinter möjliggör den upplösning av koldioxid i akvarievatten på ett extremt effektivt sätt. Diffusorer, till skillnad från andra på marknaden, sprutar gas med hela ytan, vilket leder till bättre upplösning av koldioxid i vatten och lägre förluster.

Lådan innehåller också en praktisk skiftnyckel med vilken du enkelt kan dra åt CO2-cylindern.

1. Co2 BLUE Aquario - tryckregulator

2. Co2 - diffusor

3. Mätare

4. Slang (3m)

5. Skiftnyckel för att skruva ned reduceringen

Item nr. 632434999

Aantal keer bekeken 67

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Wo. 5 jun 18:17

Aquario koldioxid co2 set utan flaska Standard

Prijs

SEK 1 199

Ammania

Upplands Väsby, Zweden

5.0

Bedrijf

61 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?