Beschrijving

Vertaald door

Mått:

S 58(x) x 46(y) x 17(h)cm

Amiplahy hundsäng tillverkad av mycket slitstarkt tyg och syntetiskt läder motståndskraftigt mot skador. Materialen är av mycket hög kvalitet och används vid tillverkning av möbler. Hela produkten är fylld med en stor mängd plast som är motståndskraftig mot deformation, tack vare vilken den kommer att tjäna hunden under lång tid.

De är utrustade med amiplay ZipClean-systemet, vilket gör att du enkelt kan ta bort alla lock för tvätt i tvättmaskinen eller för hand. Tack vare detta är rengöring och uppfriskning av sängkläder mycket enkelt. Lägret är också utrustat med 2in1-systemet, kudden är dubbelsidig.

Å ena sidan är den gjord av ett tyg som är behagligt att ta på och å andra sidan är det tillverkat av syntetiskt läder som är lätt att hålla rent. Det är en perfekt lösning när vi kommer tillbaka med hunden, till exempel efter en promenad i regnet, eller för valpar som ibland blir okontrollerbart smutsiga.

Dessutom har den tjocka kuddar, vilket säkerställer komfort och mycket god värmeisolering. De tjocka, mjuka sidorna på sängen är ett perfekt ställe att gosa för husdjur som letar efter en säker plats. När du väljer rätt sängstorlek är det värt att mäta den sovande hundens område. Bädden tillåter hunden att vända sig och ligga i ett bekvämt läge.

Item nr. 632435058

Aantal keer bekeken 35

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Wo. 5 jun 18:17

Hundbädd Soffa 2-i-1 creamy Amiplay S

Prijs

SEK 399

Ammania

Upplands Väsby, Zweden

5.0

Bedrijf

60 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?