Beschrijving

Vertaald door

ROCKY OM KÄNDISAR
Häftad seriebok.
153 sidor.
ISBN 978-91-86003-91-3.
Utgivningsdatum 2011-11-07.
I mycket gott skick.
Storlek ca 180x205x16 mm.
Vikt ca 456 gram.

Rocky är en svensk tecknad serie, skriven och tecknad av Martin Kellerman. Den skapades 1998 som en daglig strippserie i Metro; den 28 april 2018 publicerades den sista seriestrippen. Serien har blivit både teaterpjäs och TV-serie.

Martin Kellerman (tidigare Martin Rath), född 24 december 1973 i Växjö, är en svensk serieskapare. Han är mest känd för serien Rocky, som publicerats i ett antal större svenska tidningar. Rocky skildrar Kellermans eget liv, som framförallt kretsat kring Mariatorget, Hornstull och Stureplan i Stockholm. Kellerman har tidigare gjort serier för Svenska Serier, Pyton och Svenska Mad.

En speciell presentbokslansering
som skiljer sig från de ordinarie Rockyböckerna med sitt lite "lyxigare" utförande, som innehåller de roligaste stripparna om kändisar. Med utförligt förord av Martin Kellerman där han berättar anekdoter och reaktioner från de gånger han har haft kändisar med i Rocky, vilket visar sig fler än man först kanske tror.
Liggande format med två strippar per sida i färg. Och dessutom fylls boken på med korta kärnfulla intervjuer med några av de berörda kändisarna Örjan Ramberg, Kjell Bergkvist, Tilde de Paula, Johan Rabeus, Paris Hilton, Per Moberg, Hasse Aaro, Stieg Larson, Adolf Hitler, Paolo Roberto, Barack Obama, Björn Borg och Carolina Gynning för att nu nämna några.

Item nr. 640 809 461

Aantal keer bekeken 46

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Za. 17 aug 11:08

ROCKY OM KÄNDISAR

Verkocht voor

SEK 18
De advertentie is beëindigd

Nordanvik6

Uppsala, Zweden

5.0

Nordanvik6

Geverifieerd

Top verkoper

962 beoordelingen