Beschrijving

Vertaald door

14 Dagars öppet köp

Kvitto + 90 Dagars garanti

(BEGAGNAD Lenovo i Fint skick)


Lenovo ThinkCentre M920x
är en del av Lenovos välrenommerade ThinkCentre-serie, som är utformad speciellt för företagsbruk och professionella användare. Den här datorn är utrustad med en Intel Core i5-9500T-processor, som är en av Intels 9:e generationens Core-processorer.

Den Intel Core i5-9500T är en hexa-core-processor, vilket innebär att den har sex processorkärnor. Denna multi-core design gör att datorn kan hantera flera uppgifter samtidigt med utmärkt effektivitet och prestanda. Processorns basfrekvens är 2,20 GHz, vilket ger tillräckligt med kraft för att köra krävande applikationer och program.

En av de främsta fördelarna med Intel Core i5-9500T är dess effektiva energihantering. Den är optimerad för att erbjuda hög prestanda samtidigt som den håller energiförbrukningen låg. Detta är särskilt fördelaktigt för företag som vill minska sina driftskostnader och energiförbrukning utan att kompromissa med prestanda.

Denna processor är idealisk för en mängd olika företagsapplikationer, inklusive kontorsprogram, webbläsning, e-posthantering och annat dagligt arbete. Dessutom kan den hantera uppgifter som kräver lite mer kraft, som bild- och videoredigering samt vissa former av datamodellering och simulering.

Sammanfattningsvis erbjuder Lenovo ThinkCentre M920x med Intel Core i5-9500T-processor en kraftfull och pålitlig prestanda för företagsbruk. Med dess mångsidighet och effektiva energihantering är den ett utmärkt val för företag och professionella användare som behöver en pålitlig dator för daglig användning.

_________

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

*Modell: Lenovo ThinkCentre M920x 6 Kärnor 6 Trådar

*Processor: Intel Core i5-9500T 2.20 GHz (TurboBoost upp till 3,70 GHz)

*Grafikkort: intel grafik 630

*Radeon RX 560-4 GB

*256 GB SSD M.2 + 256 GB SSD M,2 totalt 512 GB SSD

*Ram minne: 16 GB DDR4 RAM

*operativsystem Windows 11 Professional.

_________

Externa Anslutningar:

*USB 2.0/3.0 6 ST

*Displayport

*Mini Displayport

*HDM

*Ljud och Microfon ingång på framsida

*Ethernet ingång

_________

Medföljer

*Lenovo Thinkcentre M920x

*Lenovo Laddare

_________

Radeon RX 560 är en dedikerad grafikkortslösning från AMD, utformad för att leverera bra grafisk prestanda och spelupplevelser till användare.

Med sina 4 GB videominne (VRAM) har Radeon RX 560 tillräckligt med minnesutrymme för att hantera moderna spel och grafikintensiva applikationer. Detta gör det möjligt för användare att köra spel med medelhöga till höga inställningar och uppleva mjuk grafik och snabb bilduppdatering.

Radeon RX 560 är också optimerad för att stödja den senaste tekniken inom grafik och bildbehandling. Det har stöd för AMD:s Radeon FreeSync-teknik, som synkroniserar bilduppdateringshastigheten med skärmens uppdateringshastighet för att eliminera skärmrivning och skärmhackning, vilket resulterar i en jämnare och mer immersiv spelupplevelse.

Dessutom har Radeon RX 560 stöd för DirectX 12 och Vulkan API:er, vilket möjliggör bättre prestanda och grafikfunktioner i spel och applikationer som utnyttjar dessa API:er.

I sammanhanget med Lenovo ThinkCentre M920x, om den utrustats med en Radeon RX 560-4 GB, skulle det ge användare möjligheten att njuta av grafikintensiva uppgifter som spel, bild- och videoredigering samt andra grafikrelaterade applikationer med god prestanda och tillförlitlighet.

Item nr. 633191225

Aantal keer bekeken 28

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Do. 13 jun 15:41

Lenovo ThinkCentre M920x intel i5-9500T,16 RAM,512 SSD M,2, RX 560-4 GB

Prijs

SEK 4 800

TanisElektronikAB

Stockholm, Zweden

4.8

TanisElektronikAB

Bedrijf

Top verkoper

498 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?