Beschrijving

Vertaald door

Säljer en Xeon E3 1245 V3. Processorn är från Intels fjärde generation av processorer. Det är bra eftersom dessa processorer har stöd för bland annat AVX-2. Det är en viktig instruktion och kan förbättra prestanda i flera applikationer. AVX-2 gör att processorn åldras mycket bättre. Än idag kan processorn användas till att spela e-sports titlar eller lättare AAA spel. Jag har personligen använt en mycket liknande processorn i 5 år och kunde enkelt spela spel som Fortnite, Apex legends, Overwatch. Fick över 144FPS och var helt nöjd med den.

Utöver dess otroliga spel prestanda så har processorn också blivit delidad. Det innebär att temperaturerna under belastning är bättre än fabrik. Det resulterar i ökad kylningsprestanda vilket oftast minskar ljud som kommer från processor kylaren.

Om man vill klämma all prestanda ur processorn så kan man också överklocka den. Xeon processorer kan överklockas via BCLK frekvensen på modekortet. Notera att det är inte ett bra sätt att överklocka. Med ett överklagningsbart moderkort kunde processorn nå en frekvens på lite över 4Ghz med en BCLK på 106Mhz och en spänning av 1.3V. Överklocken har testats i Prime 95 i 90 minuter och var stabil. Överklocka på egen risk.

Item nr. 634 096 782

Aantal keer bekeken 164

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 2 jun 19:32

Intel Xeon E3 1245 V3 delidad

Definitieve prijs

|

SEK 200

Veiling is afgelopen

individualism won de veiling

clacol

Norrtälje, Zweden

5.0

clacol

Geverifieerd

Top verkoper

442 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk