Beschrijving

Vertaald door

Mycket bra nordisk kvalité!!

3 meter brun spets/spetsbrodyr 40 mm bred i 100% bomull. Om du köper flera av samma spetsbrodyr så levereras den i en lång längd.

OBS!Traderas system adderar ihop fraktkostnaden för varje vara vilket alltså är fel. Kontakta mig vid samfrakt så räknar jag ut den rätta kostnaden. Betalar du med Klarna så återbetalar jag omgående mellanskillnaden om du betalar felaktiga frakten. Betalar du via Swish så betalar du frakten enligt besked från mig.

Lagervara i Sverige = levereras alltid senast två dagar efter att jag erhållit betalningen.

Eventuella kostnader för emballage är alltid medräknade i fraktpriset. Samfrakt är okej.Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara med valörer, utan valörer och rabattfrimmärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalnnig finns i Traderas vinstmail. Meddela mig när betalning gjorts för snabbare leverans! Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd

Item nr. 586778387

Aantal keer bekeken 171

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

3 meter brun spets/spetsbrodyr 40 mm bred i 100% bomull. Bra nordisk kvalité!

Prijs

SEK 15

jan.p.johansson

Borås, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

7 107 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?