Beschrijving

Vertaald door

Ett stort ägg i konstglas som gör sig riktigt bra som inredningsdetalj i hemmet. Ett litet hål i botten så eventuellt att man kan använda det på en ljusplatta (led crystal) men har dock aldrig provat. Mönstret gör att man får känslan av att ägget lutar lite men tror dock inte så är fallet. Dessvärre omärkt så vet inte från vilket glasburk det kommer ifrån men lika vackert för det.

I bra begagnat skick men har fått några mindre märken under årens lopp. Två mindre märken/nagg på toppen och ett på sidan. Har försökt fånga det på de sista bilderna men inget som syns på lite håll. Övriga mindre färgprickar sitter på insidan och kommer från tillverkningstillfället. Zooma gärna in på bilderna för att själv avgöra skicket på objektet.

Ungefärliga mått på ägget:
Höjd 14 cm
Bredd 8,5 cm (där det är som bredast)
Vikt: 819 gram

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Item nr. 630966160

Aantal keer bekeken 88

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Za. 4 mei 11:07

Konstglas glasägg, vitt och rosa, spräckligt, dekoration, inredningsdetalj

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 111

De veiling eindigde zonder biedingen

Adnil_88

Kristianstad, Zweden

5.0

Adnil_88

Geverifieerd

Top verkoper

684 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?