Beschrijving

Vertaald door

Kakfatet är gjort i Näshult , Småland Hedbergs tenn.Välanvänt . Har inte rengjort det då jag inte vill repa det ytterligare. Kommer bli jättefint om man putsar upp det. Diameter 25,5 cm , foten 12,5 cm i diameter. Foten ca 5 cm hög. Hela fatet är mellan 7 och 8 cm hög . . Det finns en skada mitt i fatet. Men det är inte hål igenom .Vikt 638 gram.

Häftig tennskål, sväljer rätt mycket . Höjd 18 cm , diameter 26,6 cm, foten är ca 13 cm i diameter. Vikt 1100 gram. Gjort i Danmark Finns massor av repor men den är ju Använd och ett väldigt mjukt material . Den är hel i allafall.

Jättefin kanna, med en vacker blomma på locket. Vissa säger den är mycket gammal. Vissa säger 1900 tal men då jag inte kan tyda stämplarna låter jag det vara osagt . Det finns några små bucklor, men inget man direkt ser ,den är i hyfsat bra skick tycker jag . Repor och små skav finns . Vikt 866 gram , höjd ca 18 cm bredd 27 cm. Bedöm skick utav bilderna.

Samfraktar givetvis vid vinst av flera auktioner .Titta gärna igenom dom . Lägger ut i mån av tid . Packar noggrannt . Tar inte ansvar för postens slarv . Fraktpris är det som gäller inom Sverige , och justeras om det ska skickas utomlands !
Tack för att du är intresserad av mina auktioner ??

Item nr. 634 243 865

Aantal keer bekeken 153

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Za. 8 jun 21:10

2600 gram tenn. Äldre , gjutning , smälta ner . Skål , kanna, fat

Verkocht voor

|0 Biedingen

SEK 210

De advertentie is beëindigd

Verkocht met prijsvoorstel

cw12

Sollefteå, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

731 beoordelingen