Beschrijving

Vertaald door

FANTASTISKA kristallhängen ett mixset så man kan byta kristall varje dag eller ha flera samtidigt!!

Grön aventurin
Healing, kärlek, fridfullhet.Grön aventurin är lugnande och balanserande vid emotionell upprördhet. Den kan hjälpa oss att slappna av och uppleva vårt liv genom ett öppnare och fridfullare sinne. Den är en typisk healingsten och kan ta fram minnen och gammal smärta.

Bergkristall egenskaper: Bergkristall sägs vara rent ljus manifesterat i en kristall, som kan förhöja och förstärka ens egna energi och energin hos andra kristaller. Bergkristall symboliserar människors växande från oklarhet till klarhet och från omedvetenhet till kosmisk medvetenhet.

Karneol är en sten för kreativitet, mod och styrka. Den hjälper livslusten att blomstra och komma till sin kreativa potential. Den hjälper oss att samla oss, få kontakt med magen och lyssna vart vår egen kraft är på väg. Den kan bäras som skydd vid graviditet

Citrin sägs hjälpa oss att se livet från den ljusa sidan och kan hjälpa en att finna en inre optimism och lättsamhet inför livet när det utmanar oss. Citrin sägs även bidra till ens personliga styrka och handlingskraft så att vi kan känna oss fyllda med kraft och självförtroende!
M.M

Aldrig använt
Säljes från min kristallsmyckesamling

Item nr. 630402470

Aantal keer bekeken 66

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Do. 16 mei 17:55

6 ST FANTASTISKT FINA SMÅ KRISTALL HÄNGEN !!!

Prijs

SEK 35
De advertentie is beëindigd

Johanna7629

Vinslöv, Zweden

4.9

Johanna7629

Geverifieerd

Top verkoper

375 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?