Beschrijving

Vertaald door

Vår "Presentation" Sling pack innebär en bra kombination av den traditionella västen med en behändig bakre förvaringsdel innehållande en större och två mindre fickor.

Framsidan består av totalt fem fickor i olika storlekar, inklusive en frontficka innehållande en foamdel för att fästa och torka flugor under fisket. Den främre delen har även två st permanenta flexibla "pin on reel" med utdragbar krok där man kan fästa sax, tafsklippare mm. Tack vare västens tre justerabara remmar kan storleken anpassas till de flesta kroppstyper.

Fördelen med detta system är att du har hela den högra delen av överkroppen fri från utrustning, vilket för en högerkastare ökar rörelseförmågan och flexibiliteten för ditt flugkastande och flugfiske.

Viktig info till dig som kund:
1. Besökt gärna vår butik på Tradera. Där hittar du hela vårt sortiment av produkter till det moderna flugfisket.
2. Scandinavian Fly lines är ett registrerat företag. Det innebär att du alltid får kvitto (med moms) vid köp av oss. Detta ger dig som köpare stor trygghet i fråga om service, kvalitet och rättigheter som konsument.

Varför köpa av registrerat företag? Vid köp av privatpersoner (ex. när du betalar via kontoöverföring till säljarens privata bankkonto) får du inget kvitto, du har heller inte rätt att byta eller ändra ditt köp och du har mycket sämre skydd om varan går sönder.

Item nr. 240334327

Aantal keer bekeken 10 939

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Flugfiskeväst - Presentation sling pack

Prijs

SEK 649

Scandinavian Fly Lines

Sundsvall, Zweden

5.0

Scandinavian Fly Lines

Bedrijf

Top verkoper

3 175 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?