Beschrijving

Vertaald door

Vykort från krogshowen Cabaret Cartwright med After Shave och Anders Eriksson från Galenskaparna. Krogshowen hade premiär 2007 på Kajskjul 8 i Göteborg.

Storlek: 10,5 x 14,8 cm. Matt tryck. Kraftigt vykortspapper. Nyskick/mint condition.

Fri frakt! Vi skickar vykortet senast 14 dagar efter mottagen betalning. (Troligtvis blir det snabbare än så, men det är bra att ha lite marginal.)

Om Cabaret Cartwright

Bröderna Cartwright rider igen – från Bonanza, via Slottsskogen, upp på scenen, och bjuder på en riktig pangkväll. I oktober 2007 går startskottet för After Shaves och Anders Erikssons fjärde stora krogshow, Cabaret Cartwright, på Kajskjul 8 i Göteborg. Tillsammans bjuder de på en totalupplevelse, en cabaretkväll som innehåller allt: figurer, sketcher, skratt, överfall och förvåning.

Gänget tar emot publiken redan i entrén där de underhåller med gamla countrygodingar. Sedan följer tre akter med fakirunderhållning, dragshow, en sång om foppatofflor, en mekanisk häst och mycket annat, allt varvat med kräftsoppa, hickorykryddade grillspett och dryckesvisor. Och så blir Per Fritzell omstajlad till en riktig countrykille varje kväll.
After Shave och Anders Eriksson ger Cabaret Cartwright tre säsonger på Kajskjul 8 och sedan följer turné och gästspel i både Stockholm och i Båstad.

Item nr. 477544533

Aantal keer bekeken 1 139

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Vykort - Cabaret Cartwright, Galenskaparna och After Shave (2007)

Prijs

SEK 30

Kulturtuben

Göteborg, Zweden

5.0

Kulturtuben

Bedrijf

Top verkoper

566 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?