Beschrijving

Vertaald door

Vykort från Galenskaparnas och After Shaves andra revy tillsammans, Träsmak, 1983. Med logotyp och Okvin, av Rolf Allan.

Storlek: 10,7 x 15,5 cm. Matt tryck. Kraftigt vykortspapper. Nyskick/mint condition.

Fri frakt! Vi skickar vykortet senast 14 dagar efter mottagen betalning. (Troligtvis blir det snabbare än så, men det är bra att ha lite marginal.)

Om Träsmak

Träsmak, Galenskaparnas och After Shaves andra revy, handlar om att livet är som en film, och att det gäller att ha kul för att inte drabbas av just träsmak­. Budskapet förmedlas genom sketcher och låtar – Säng säng säng och Borås Borås blir hits. I En dag på bilverkstan dyker bilmekanikern­ Roy (Anders Eriksson) upp för första gången och uttrycket ”Ring mej sen!” blir riksbekant.

Eftersom Galenskaparnas och After Shaves första revy Skruven är lös (1982) inte hade blivit någon succé i Stockholm tvekar gänget länge inför att flytta Träsmak till huvudstaden. Men de låter sig övertalas. Efter 69 föreställningar­ i Göteborg anpassas Träsmak till den mindre krogshowscenen på Cabaret. Publiken kommer och huvudstadspressen skriver ”Roligast i stan”. Därefter blir det turné till tio orter och ett kortare gästspel i Galenskaparnas hemort Trollhättan.

Item nr. 472309306

Aantal keer bekeken 751

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Vykort version 1 - Träsmak, Galenskaparna och After Shave (1983)

Prijs

SEK 30

Kulturtuben

Göteborg, Zweden

5.0

Kulturtuben

Bedrijf

Top verkoper

566 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?