Beschrijving

Vertaald door

En otroligt charmig värme- eller kupéfläkt med alla attribut som var ett måste i slutet på 50-talet. Den är troligen tillverkad 1959, samma år som bilarna från Detroit hade de största fenorna! Det finns 6 inställningslägen, kalluft-långsamt eller snabbt, varmluft-långsamt eller snabbt, het luft-långsamt eller snabbt samt ett manuellt vred för fläkthastighet. Indikatorlampan lyser rött när den är i gång. Kabeln är ny (ojordad) så det är bara å koppla in och köra. Det finns även en broschyr (digital i pdf-format) som kan mailas till köparen. Jag har haft denna skönhet som prydnad i +30 år men nu är det dags att den går vidare till någon annan entusiast. Vikt ca 4 kg, mått ca 25x36x32.

Beskrivning:
Jag försöker beskriva varan så bra som möjligt men bedömning av skick är subjektivt. Som köpare har du själv ett ansvar att läsa hela beskrivningen, kolla bilderna och ställa frågor INNAN du budar!

Kommunikation:
Det är Traderas vinnarmail som gäller, men jag tar oftast kontakt själv. Likaså förväntar jag mig att du som köpare kontaktar mig om det är något du undrar över, eller har synpunkter på.

Betalning:
Jag förväntar mig betalning via Tradera senast 3 dgr efter vinst/köp. Om du efterfrågat samfrakt, kommer vi överens om vad som gäller avseende betalning. Kontakta mig INNAN bud/köp om du i förväg vet att du INTE kan betala i tid. Likaså om du efter vinst/köp får problem att betala i tid.

Packning, leverans, samfrakt, fraktkostnad:
Jag packar väl och skickar normalt omgående eller inom en dag efter betalning, med hänsyn till ombudens öppettider. OM jag av någon anledning blir försenad med leveransen, meddelar jag detta! Jag sampackar och samfraktar efter överenskommelse. OBS att jag inte ansvarar för fraktbolagens priser, hantering, leveranstider eller ev. slarv.

Feedback:
Om du inte är nöjd efter leverans, eller har synpunkter på något i samband med köpet, löser vi det efter bästa förmåga INNAN vi ger feedback! En ömsesidig dialog ger möjlighet till förbättring.

Kolla in mina övriga annonser och lycka till med budgivningen!

Buyers with in EU are accepted but be aware that the stated freight cost don’t apply for foreign buyers. Use an internet translator (Google) to interpret the description and stated rules in the ad.

Item nr. 631824394

Aantal keer bekeken 82

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 12 mei 11:28

Antik/vintage värmefläkt Junker+Ruh 1830-01 "Pustefix" från sent 1950-tal

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 750

De veiling eindigde zonder biedingen

jamesgarfield

Nyköping, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

194 beoordelingen

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer uit dezelfde actie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?