Beschrijving

Vertaald door

* Spelet är ett begagnat originalspel som ligger i en originalask med DVD-storlek.
* Manual på svenska. Spel och tal på svenska. (Går även att spela på engelska.)

Kliv in i Harry Potters magiska och förtrollade värld. Här har du chansen att lösa mysteriet med hemligheternas kammare. Du kommer att ha god hjälp av bästisarna Ron och Hermonie.

Är det så att hemligheternas kammare har öppnats och vem är skyldig till alla konstiga saker som händer på Hogwarts? Kanske är Draco Malfoy eller är Hagrid inblandade.

I spelet finns många uppdrag att lösa. Är du bäst på trollkarlsdueller? Hur långt kan du kasta en tomtenisse och träffar du de utsatta målen. Klarar du att flyga bilen tillbaks till Hogwarts? Spring hinderbanor och kom i tid till lektionerna, här kan du få bra poäng till elevhemspokalen. Tar du chansen och fångar Kvicken i quidditchligan? Spela mot Huffelpuff, Ravenclaw och Slytherin.

Under spelets gång samlar du kort med berömda häxor och trollkarlar, dessutom plockar du upp de omåttligt populära Bertie Botts bönor som både smakar päron, snorkråka och öronvax.

Harry Potter och Hemligheternas kammare är ett spel för stora och små Harry Potter-fantaster. Spelet börjar mycket enkelt med träning, ta det lugnt från början för spelet kommer att öka i svårighet allt eftersom. Var noga från början plocka upp allt du hittar, dessutom lyssna på Ron och Hermonie.

Spelet har bra grafik och Harry Potter svarar väldigt bra på dina tryckningar på kontrollen. I alla hoppsekvenser kommer Harry att hoppa själv när du kommer fram till en kant!

När du kommer fram till Hogwarts glöm inte att titta på kartan, dessutom är det inte bara dörrar som går att öppna.

Spelet kommer absolut att falla spelarna i smaken. Lycka till, se nu till att Hogwarts inte måste stänga förgått. (Ta det försiktigt det lurar läskiga kusar och hemska monster över allt.)

Systemkrav: Win95/98/2000/ME/XP (Funkar även till många nya datorer)

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Item nr. 631067405

Aantal keer bekeken 55

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Do. 23 mei 11:26

HARRY POTTER Hemligheternas kammare / PC spel / På svenska <----

Prijs

SEK 149

www.familjen.biz

LUND, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

5 534 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?