Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna kraftfulla ismaskin producerar upp till 26 pund (12 kg) is per dag och kan göra 9 kulisbitar på bara 6 till 8 minuter, så att du alltid har is till hands. Iskubstorleken är justerbar (stor eller liten). Enkel kontroll via LCD-ljus. Det genomskinliga locket gör det lätt att observera när som helst.

-Effektiv istillverkning

-Unika kontroller

- Garanterad kvalitet

-Tänksamma detaljer

Huvuddrag:

- Snabb istillverkning,
Producerar 9 kulisbitar på 6~8 minuter (beroende på rumstemperatur), upp till 26 lbs (12 kg) per 24 timmar. Välj liten eller stor iskubstorlek med enkla inställningar. Ismaskinen arbetar effektivt och tyst.

-Enkla kontroller,
Enkla kontrollknappar ON/OFF och SELECT med LCD-indikatorlampa gör driftstatusen tydlig med ett ögonkast. Ett larm ljuder när vattennivån är låg och ishinken är full. Maskinen stannar när effekt och isstorlek också visas.

-Förvaring med självförtroende,
Tanken har en trelagersdesign. Livsmedelsgodkänd behållare rymmer upp till 1,5 lbs (700 g) isbitar (ungefär 70 kuber). Högdensitetsskum hjälper till att hålla temperaturen och isolera. ABS-skal av hög kvalitet, robust och hållbart.

- Manuell vattenpåfyllning,
Denna kompakta och bärbara ismaskin kräver manuell vattenfyllning och kan väljas från en mängd olika vattenkvaliteter för att uppfylla olika krav. Förstora det genomskinliga fönstret för att observera den interna situationen när som helst.

- Specialdesign,
Iskorg och skopa av livsmedelskvalitet eliminerar dina hälsobekymmer. Korgen kan enkelt tas bort. Utrustad med ett kondensfläktkåpa har den stor luftvolym, snabbare värmeavledning och snabbare istillverkning.

-Brett utbud av applikationer,
Den bärbara ismaskinen har en kompakt design och är perfekt för hem, kaféer, festsammankomster, restauranger, barer, hotell, livsmedelsbutiker och mer för dig att utforska. Perfekt för alla barer, köksbänkar och bordsskivor.

Produktspecifikationer:

Spänning: 220V

Kapacitet: 9 stycken/cykel, 12 kg/24 timmar

Iskubstorlek: liten/stor tillval

Islagringskapacitet: 1,5 pund (700 gram) (cirka 70 stycken)

Vattentankens kapacitet: 0,3 UK gallon (1,4L)

Skalmaterial: ABS

Bruttovikt: 19 lbs (8,65 kg)

Produktmått (längd x bredd x höjd): 325 x 220 x 305 mm

Paket innehåll:

1 x bärbar ismaskin

1 x isskeda

1 x manual

Funktioner och detaljer:

-Effektiv istillverkning: Denna silvervita ismaskin producerar 9 kulisbitar på 6~8 minuter (beroende på rumstemperatur), motsvarande 26 pund (12 kg) var 24:e timme. En kvalitetskompressor kräver låg energi för att frysa och är supertyst under drift. Förstora det genomskinliga fönstret för enkel observation när som helst.

- Unika kontroller: Enkel användning genom att trycka på på/av och väljarknapparna. Driftstatusen visas tydligt på LCD-skärmen. När vattennivån är låg eller isbehållaren är full, tänds indikatorlampan och maskinen stannar automatiskt. Två isstorlekar tillgängliga (liten eller stor).

-Kvalitetsgaranterad: 3-lagers burk. ABS-skal av hög kvalitet, lätt att rengöra, robust och hållbart. Livsmedelsgodkänd behållare rymmer upp till 1,5 lbs (700 g) isbitar (ungefär 70 kuber). Högdensitetsskum håller temperaturen och isolerar.

-Tänksamma detaljer: Kräver manuell påfyllning med 0,53 UK gallon (2,4L) vattentank. Du kontrollerar kvaliteten på ditt vatten och is. Ishinken och skeden är gjorda av livsmedelsklassade material. Pipan är lätt att ta bort. Kondensorn med stor luftvolym leder bort värme snabbare och gör isen snabbare.

-Bred applikation: -Kompakt designad ismaskin som passar perfekt på alla barer, köksbänkar och bordsskivor. Perfekt för hemmet, kaféet, festsammankomsten, restaurangen, baren, hotellet, livsmedelsbutiken och mer för dig att utforska.

Item nr. 631726768

Aantal keer bekeken 134

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

12 kg/24 timmar effektiv bärbar elektrisk ismaskin, justerbar isbitsstorlek

Prijs

SEK 2 159

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

174 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?