Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

BS-0 precisionsdelningshuvud, MT2-huvud avsmalnande och komplett set och enkel användning.

Detta delningshuvud ser inte bara bra ut, utan det låter dig göra mer med din fräsmaskin: mät specifika vinklar och dela cirklar i bågar på lika avstånd.

Den levereras med 3 utbytbara indexeringsplattor och en tailstock för mer exakt och stabilt arbete.

Det kommer att vara din perfekta assistent för fräsning av frässkåror, skärande kugghjul, bågfräsningsslitsar eller borrning av bulthålscirklar runt en dels omkrets.

- Solid gjutjärnskonstruktion

- Justerbart indexeringshuvud

- Indexeringsplatta med hög precision

- Starkt stöd för arbetsstycket

Viktigaste egenskaper:

- Stel och robust kropp,
Delningshuvudet har lång livslängd tack vare sin gedigna kvalitet. Har en spegelfinish som är nötnings- och rivbeständig för en diskret look.

- Justerbar huvudstock,
Delningshuvudet kan lutas från 10 grader under horisontellt till 90 grader vertikalt. Detta är praktiskt om du vill skära en del i vinkel.

- direkt indexeringsplatta,
Genom att vända lager 1 av de extruderade stiften går stiften in i plattan och du kan dela upp hela cirkeln i 2, 3, 4, 6, 8, 12 eller 24 lika delar. En annan nivå hindrar spindeln från att vibrera under bearbetningen.

- mer exakta ark,
Indexeringshuvudets högprecisionsprestanda realiseras genom indirekta indexeringsplattor A, B och C. 2-50 examina är tillgängliga, men delen av 51-380 examina kan inte graderas. Kontrollera bruksanvisningen innan du ställer in.

-Kraftfull MT2 bakkropp,
MT2 ändstocken ger ett starkt stöd för arbetsstycket som bearbetas. Särskilt användbart när arbetsstycket är relativt långt och tunt.

-Brett utbud av applikationer,
Denna roterande indexerare används på borden på fräsmaskiner och andra verktygsmaskiner, inklusive borr-, slip- och borrmaskiner.

Produktspecifikationer:

Gunga: 6-1/2 tum (16,5 cm)

Mitthöjd: 3-15/16" (10 cm)

Headstock kona: MT2

Nettovikt: 50,7 lbs (23 kg)

Headstockens mått: 9,5" x 7,5" x 6,5" (24 x 19 x 16,5 cm)

Bakkroppens mått: 3,5" x 6" x 4" (9 x 15 x 10 cm)

Förpackningen innehåller:

1 x delningshuvud

3 x avdelare

1 x bakstycke

1 x 125 mm 3-käftchuck

Funktioner och detaljer:

-Solid gjutjärnskonstruktion: Sväng: 6-1/2"/168mm. Delningshuvudet är polerat med en rejäl spegelyta, som är slitstark och är ett bra val för långvarig användning. Dess ömtåliga delar fungerar felfritt och graderar matematiskt materialet som ska skäras.

- Lätt att justera: Huvudstocken på fräsmaskinens indexeringshuvud kan lutas från 10 grader under horisontellt till 90 grader vertikalt, så att du kan hantera saker av olika storlekar genom att ändra vinkeln.

-Högprecisionsindexeringsskiva: universellt indexeringshuvud med direkt indexeringsskiva och utbytbar indexeringsskiva på huvudet, och två utbytbara utbytbara skivor med olika antal hål. Det är avdelaren som ställer in det exakta avståndet mellan markerna.

- Starkt stöd för arbetsstycket: Det kommande paketet innehåller också en bakdosa som ger starkt stöd för de långa metallstänger du hanterar, vilket ger stabilare arbetsförhållanden.

- Mångsidiga applikationer: Roterande indexerare används på borden på fräsmaskiner och andra verktygsmaskiner, inklusive borrmaskiner, slipmaskiner och borrmaskiner.

Item nr. 577409139

Aantal keer bekeken 516

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

BS0 5" indexeringshuvud med indexeringsbord/Stjärtstock/125 mm 3-käftchuck

Prijs

SEK 4 659

roligstation

Sundbyberg, Zweden

5.0

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

165 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?