Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

En handhållen metalldetektor designad för att detektera den exakta platsen för metallföremål. Den batteridrivna designen är superbekväm. Det vattentäta huvudet kan användas i alla vattenkroppar, sjöar, floder eller hav. Idealiskt verktyg för skattjägare, poliser och arkeologer.

- Skiva med hög precision

- Kraftfull LCD-skärm

- Humaniserad design

- med spade och hörlurar

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

-Hög känslighet och vattentät,
Stora skivor med hög precision och hög känslighet kan upptäcka alla metallföremål. Vattentät design kan användas i alla grunt vatten.

- LCD kontrollpanel,
Den digitala LCD-kontrollpanelen har 8 nivåer av känslighet och justerbara djup. Den visar upptäckta objekt på skärmen. Lätt att identifiera i mörker.

- Ergonomisk design,
Denna metalldetektor har en armstödsdesign för ett bekvämt grepp. Justerbar skaft: 102-130 cm/3,3-4,2 fot. Lämplig för personer av olika höjd.

- användbar spade och hörlurar,
En spade med två huvuden, använd efter ditt behov. Hörlurarna är särskilt användbara i bullriga områden. Att använda hörlurar sparar också batteri.

-Helt set,
Levereras komplett med metalldetektor, hörlurar, spade, spadepåse och bruksanvisning. Du kan använda den med tillförsikt.

-Brett utbud av applikationer,
Används ofta i det dagliga livet, guldvaskning, arkeologi, etc. Kan användas i vilken jord som helst och grunt vatten.

Produktspecifikationer:

Material: ABS, koppar, aluminiumrör

Justerbar längd: 102-130 cm/3,3''-4,2''

Detekteringsdjup: 16 cm/6,3 tum

Stödbatteri: 2×9v (6F22, S006P,)

Signalfrekvens: 7,5KHz+/-1KHz

Känslighet: minst 13 cm/5,1 tum

Sökspolens diameter: 8''/203mm

Nettovikt: 3 kg/6,6 lbs

Paket innehåll:

1 x metalldetektor

1 x hörlurar

1 x spade

1 x Användarmanual

OBS: Batterier ingår ej.

Funktioner och detaljer:

- Högprecisionsskiva: kan upptäcka olika metallföremål. Du kan också ställa in den så att den inte svarar på vissa objekt. Vattentät sökning kan användas i grunt vatten. Den har egenskaperna för hög precision och justerbar vinkel för att anpassa sig till ojämnt underlag. Du kan höra olika ljud när du upptäcker olika metallföremål. Du behöver inte stirra på skärmen hela tiden.

- Kraftfull LCD-skärm: Du kan bestämma vilka objekt som ska upptäckas eller inte detekteras, den detekterade längden är 16 cm/6,3 tum och de upptäckta objekten visas på LCD-skärmen. Med upplyst LCD-display är det lätt att identifiera metaller på natten eller på tuffa platser. Det finns också en batteristatusindikator.

- Humaniserad design: lätt att använda. Armstöd och ett bekvämt grepp gör att du kan använda den med lätthet. Den justerbara skaftet sträcker sig från 102cm/3,3ft till 130cm/4,2ft för att passa användare av olika höjder.

-Med spade och hörlurar: kommer även med hörlur och spade. Hörlursuttaget är placerat nära LCD-skärmen. En hörlursanslutning tillhandahålls och både stereo- och monohörlurar kan användas. Spaden har två olika huvuden för olika ändamål.

-Bred applikation: Lämplig för vuxna och barn. Barnen kommer att bli glada över att leka guldvaskning med dig. Kan användas på alla underlag, såsom gräs, jord, strand, trädgård. Bra för grunt vatten.

Item nr. 606170389

Aantal keer bekeken 4 402

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

vattentät högkänslig metalldetektor med LCD-skärm, spade och hörlurar,lättanvänd

Prijs

SEK 1 459

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

175 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?