Beschrijving

Vertaald door

NY / Oanvänd Värmepistol 350°C Bärbar Mini Varmluftspistol 320W * 1,5m dubbelisolerad kabel

Bärbart och effektivt uppvärmningsverktyg: SEEKONE 320W minivärmepistol ger stark kraft och värmer snabbt upp till 350°C på några sekunder för att förbättra effektiviteten i ditt arbete. 1,5 m (4,9 fot) ultralång kabel är idealisk för användning i stora ytor.

Överbelastningsskydd och premiummaterial: Det inbyggda överbelastningsskyddet ser till att strömmen i detta varmluftspistolverktyg kommer att stängas av automatiskt när temperaturen är överhettad för att undvika att farliga situationer som högtemperatursmältning och brand uppstår. Och den högkvalitativa slagtåliga plastkroppen garanterar maximal säkerhet för dig.

Underbart Design: Pennliknande design och låg vikt gör att varmluftspistolen ligger bekvämt i handen, och den är särskilt lämplig för att koncentrera hög värme i snävt svåråtkomliga områden. Det infällbara metallfästet håller värmepistolen stabilt på bordet och använd den handsfree. Vänster och höger sida har en kylfläns som kan sänka innertemperaturen och förlänga livslängden.

Breda Applikationer: Om du gillar DIY är detta ett bra verktyg för dig. Den kan användas för ljustillverkning, präglingspulver, gummistämpel, elektronikreparation, akvarelltorkning, krympförpackning och andra uppvärmnings- eller upptiningsändamål. Det är ett viktigt verktyg för dagliga handgjorda projekt.

Du Får: 1 x 320 W värmepistol, 1 x reflektormunstycke, 1 x användarmanual.

Item nr. 631760368

Aantal keer bekeken 67

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Do. 30 mei 21:21

NY Värmepistol 350°C Bärbar Mini Varmluftspistol 320W *1,5m dubbelisolerad kabel

Prijs

SEK 169

Barabar

Åryd, Zweden

5.0

Barabar

Bedrijf

Top verkoper

129 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?