Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Airless professionell spruta och effektiv och lätt att använda.

Producera en slät, jämn finish med denna högtrycksspruta, som är utrustad med en kraftfull 1500W motor.

Den avtagbara designen möjliggör snabb och enkel rengöring efter sprutning, sprutpistolen är lämplig för olika material, den används flitigt i hemmöbler, trädgårdsmöbler, garageportar med mera.

-Airless färgspruta

-Effektiv högtrycksteknik

- Långvarig och lätt att rengöra

– Genomtänkta detaljer

huvuddrag:

- högtrycksspruta,
Utrustad med en 1500W motor ger denna professionella färgspruta en raffinerad, fabriksliknande finish. Airless-teknik garanterar omfattande täckning med minimal översprutning. Dessutom är den maximala flödeshastigheten 2,2L/Min.

- justerbar flödeskontroll,
Denna sprutpistol har en justerbar ratt för att styra flödet för olika färgeffekter. Samtidigt kan den fläktformade metallsprutpistolen uppnå en skarp och överlägsen beläggningseffekt.

- långa rör och rördelar,
Pistolen kommer med en 15 m högtrycksslang och 0,5 m förlängning för att stödja långdistansprojekt, vilket ger dig mer frihet för olika målningsjobb. En komplett uppsättning tillbehör ingår också för enkel hantering.

- Avtagbar och lätt att rengöra,
Avtagbar design möjliggör snabb och enkel rengöring efter sprutning. Den kompakta strukturen och högkvalitativa material resulterar i lätthet och enkel hantering. Handtagets design kan spara din energi.

- lätt att använda,
Sprutan är utrustad med dammsäker brytare, tryckmätare, avgastrycksventil och vätskefilter för att hjälpa nybörjare att arbeta mer effektivt.

-Brett utbud av applikationer,
Denna spruta är idealisk för hushållsbruk inklusive bord, stolar, cyklar, persienner, staket, träleksaker, modeller, trädgårdar, garage, fönster, dörrar och mer.

Produktspecifikationer:

Motoreffekt: 1500W

Maxflöde: 2,2 l/min

Maxtryck: 3300PSI

Kompatibel munstycksdiameter: 0,4-0,5 cm/0,15-0,21 tum

Objektstorlek: 32,2 x 40 x 40,6 cm/12,7 x 15,7 x 16 tum

Spänning: 220V

Frekvens: 50 Hz

Paket innehåll:

1 x Väggfärgsspruta

1 x 15M högtrycksrör

1 x förlängningsstång

1 x sprutpistol

1 x munstycke

1 x matarrör

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

- Airless Sprayer: Denna sprayer är en lättanvänd sprayer som täcker släta ytor utan borstmärken. Idealisk för att måla stora projekt som exteriörer, staket, däck, garage, möbler, trim och mer. Den kan också spraya olika emulsioner, latex, emaljfärger, primers, transparenta tätningsmedel och lacker.

- Effektiv luftlös teknik: Genom att använda högtrycksteknik kan denna väggfärgssprutpistol bättre lösa problem som beläggningsbubblor, sprickor etc. Den är konstruerad med en ultratyst borstlös 1500W motor; den maximala flödeshastigheten är 2,2L/min; det maximala trycket är 3300PSI. Materialflödeskontrollratten kan justeras för att snabbt öka eller minska utmatningsvolymen.

- Kraftfull pistol och långdistansfjäder: Fläktformad sprutpistol kan uppnå bättre finfördelningseffekt. 15 m högtrycksslang och 0,5 m förlängningsstång stödjer långdistansprojekt. Dessutom säkerställer den slitstarka metallsprutpistolen och högkvalitativa nålen en jämn, slät och tät beläggning.

-Långvarig och lätt att rengöra: Den slitstarka pumpen är hållbar för att maximera sprutans livslängd. Sprututrustning med handtag ligger bekvämt i användarens hand, vilket minskar tröttheten. Dessutom möjliggör den avtagbara designen snabb och enkel rengöring efter sprutning.

- Genomtänkta detaljer: Denna väggfärgssprutpistol är lätt att använda, med en automatisk stoppfunktion och en dammsäker strömbrytare. Du kan känna av trycket intuitivt och noggrant och justera det med knappen för att minska påverkan av spruteffekten. Dessutom säkerställer en tryckutloppsventil stabilitet och ett vätskefilter ger en finare finish.

Item nr. 569342030

Aantal keer bekeken 1 849

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

1500W 3300PSI 2,2L/Min Professionell högtrycks-luftlös väggspruta med tillbehör

Prijs

SEK 3 795

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

176 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?