Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Produktfunktioner:

-Bluetooth-teknik och hög synlighet: Bluetooth-anslutning gör det möjligt att styra pulsläge på/av och välja laserplan med motsvarande app eller fjärrkontroll. Denna självnivellerande lasernivå använder en ljus OSRAM grön laserenhet, som är resistent mot temperaturförändringar och har högre stabilitet. Den gröna strålen är dubbelt så ljus som en röd laser, har ett arbetsområde på upp till 130 fot och är noggrann inom ±1/9 tum vid 33 fot.

-Li-ion-batteri med stor kapacitet och TYPE-C-port: Denna lasernivå använder ett 10,8V / 2600mAh Li-ion-batteri, vilket ger 10 timmars drifttid. Litiumjonbatteriet är separat uppladdningsbart och snabbutlöst och kan installeras för bekvämlighet. Fyra strömindikatorlampor på maskinen kan låta användarna veta laddningsstatusen. Litiumjonbatteri Med Type-C laddningsport kan lasernivån även laddas med mobiltelefon, laptop, powerbank, billaddare, etc.

-2x360° Full Layout Laserverktyg: Lasernivån har ett horisontellt 360°-plan och ett vertikalt 360°-plan för att täcka golv, väggar och tak runt rummet. Varje knapp på denna lasernivå motsvarar en laserlinje, du kan enkelt välja att slå på/av vilken laserlinje som helst. Lås upp pendeln och lasernivån kommer automatiskt att nivelleras inom 4°. När pendeln är låst växlar den till manuellt läge för att låsa linan för användning i alla vinklar.

- Självnivellerande läge: När pendeln glider till "ON"-läget är självnivelleringsläget aktiverat. När verktyget är utanför självnivelleringsområdet ±4° kommer laserstrålen att pipa och laserstrålen blinkar snabbt.

-Manuellt läge: när pendeln är i mittläget kan laserverktyget användas i alla vinklar. Laserstrålen kommer att blinka var 3-5 sekund för att påminna dig om att den ännu inte är autonivellerad. En låsikon kommer att visas på motsvarande APP för att påminna användaren om att den nu är i manuellt läge.

-Magnetisk montering och monteringsgängor: Denna gröna linjelaser erbjuder 1/4"-20 och 5/8"-11 monteringsgängor för montering på ett stativ eller magnetiskt fäste. Det starka magnetiska fästet kan snabbt placeras mot metallytan, hjälper till att hänga lasernivån i väggapplikationen och kan roteras till önskad vinkel. Den magnetiska basen har också 1/4"-20 och 5/8"-11 monteringsgängor för att rymma olika stativgängor. Metalllaserfönstret är utformat för att tåla tuffa arbetsplatsförhållanden.

-IP54 Vattentät: Den vattentäta designen skyddar enheten från vattenstänk, damm och byggskräp. Satsen är utrustad med en bärbar tygväska, som kan bära och förvara laserverktyget mer bekvämt.

Specifikationer för grön lasernivå:

Laserklass: Klass 2 (IEC/EN60825-1/2014), <1mW uteffekt

Laservåglängd: 505-520nm

Horisontell/vertikal noggrannhet: ±1/9" vid 33'.

Horisontellt/kompensationsområde: ±4°

Arbetsavstånd (linje) 130 fot (100 lux)

Arbetstid: Med Li-Ion-batteri: 10 timmar (alla laserstrålar på)

Strömförsörjning: 10,8V / 2600mAh Li-ion batteri

Förpackning: väska

VARNING: Rikta inte laserstrålen direkt in i ögonen.

Paket innehåll:

1 x hårkors lasernivå

1 x Uppladdningsbart Li-ion batteri

1 x strömadapter

1 x typ-C-kabel

1 x magnetstativ

1 x lasermålstavla

1 x Tygpåse

1 x Användarmanual

Item nr. 606415582

Aantal keer bekeken 451

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Självnivellerande 12-linjers grön lasernivå med Bluetooth,fjärrkontroll,bärväska

Prijs

SEK 2 395

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

176 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?