Beschrijving

Vertaald door

Bokbeskrivning
Det satsas i dag stora pengar på bioteknisk forskning och tron på dess förmåga att förändra människans livsvillkor är mycket stark. Därför finns det också en stor efterfrågan på att öka den kreativa potentialen i dessa forskningsmiljöer.

Hur bär man sig åt för att stimulera kreativiteten hos forskargrupper i biotekniska miljöer?
Om detta aktuella och angelägna ämne handlar boken Kreativa kunskapsmiljöer i bioteknik av Sven Hemlin, docent i psykologi och forskare vid Gothenburg Research Institute (gri) vid Handelshögskolan, Göteborgs universitet.

Undersökningen bygger på en omfattande intervjustudie, där forskare inom bioteknik vid universiteten och industrin dels fått tala fritt om vad de uppfattar som viktigt för kreativiteten i sin egen forskningsmiljö och vilka hinder som finns, dels på viktighetsskattningar av en mängd faktorer som kan gynna eller hindra kreativiteten.

Även om undersökningen är inriktad på bioteknik, så kan dess resultat fungera som en vägledning för forskare och kunskapsutvecklare även inom andra områden där man arbetar i forskargrupper.

ISBN 9789185509010
Titel Kreativa kunskapsmiljöer i bioteknik : en studie av svenska forskargrupper
Författare Sven Hemlin
Förlag Nordic Academic Press
Utgivningsår 2007
Omfång 126 sidor
Bandtyp Inbunden
Mått 152 x 227 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt 330 g
Språk Svenska

Skick
Mycket gott skick, nära nyskick. Inga markeringar/initialer/namnteckningar. Från rök- och djurfritt hem.

Betalning
Betalningsanvisning kommer i Traderas automatiska vinnarmail (via tjänsten Traderabetalning). Förskottsbetalning inom 3 dagar vid vunnen auktion, därefter skickas varan så snart som möjligt. Behöver du mer tid? Kontakta mig.

Frakt
Frakt/porto betalas av köparen. Kostnaden bestäms av fraktbolagen, de billigaste alternativen används. DB Schenker/PostNord/DHL har ansvar för frakthanteringen och skall kontaktas om problem uppstår. Samfrakt vid flera vunna auktioner är möjlig, och dess kostnad ges på begäran. Jag återanvänder till största del fraktemballage och material för att skicka objekten. Om fraktbolagen har höjt sina fraktkostnader gäller fraktbolagens senaste pris, oavsett vad som uppges ovan i beskrivningen.

Frågor
Frågor besvaras främst kvällar och helgtid. Gäller frågan en auktion så var snäll och ställ frågan i god tid så att jag hinner svara innan auktionens slut.

For international customers
International shipping charges are calculated automatically to your designated delivery address. Please send a message for further inquiries or questions.

Item nr. 630392881

Aantal keer bekeken 55

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Do. 16 mei 16:35

Kreativa kunskapsmiljöer i bioteknik, Sven Hemlin. Inbunden, 2008. Svenska.

Prijs

SEK 10

Eindigt in

Chamomile

Öjersjö, Zweden

5.0

Chamomile

Geverifieerd

Top verkoper

253 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?