Beschrijving

Vertaald door

Den ultimata körsimulatorn. Välj mellan 700 bilar och ca 100 olika banor. Köp och sälj och trimma din bil. GT4 är en absolut drömprodukt för både spelare och bilälskare.

Den ultimata körsimulatorn. Välj mellan 700 bilar och ca 100 olika banor. Köp, sälj och trimma din bil.

Det här är den stora händelsen. Sedan Gran Turismo 3: A-Spec slirade in på våra skärmar för första gången 2001 har vi fått köra prototypfordon och fantasibilar i GT Concept 2002 Tokyo-Geneva, och från i sommar får vi ett smakprov på GT:s otroliga nya motor i GT4 Prologue Signature Edition. Men det är tanken på ett nytt fullskaligt Gran Turismo som verkligen får våra motorer att spinna.

GT4 är en absolut drömprodukt för både spelare och bilälskare, och med det här spelen tas enorma kliv framåt mot Polyphonys ständiga mål att skapa det 'ultimata racingspelet'. Precis som alla de tidigare spelen i den legendariska serien höjer GT4 ribban för grafisk briljans till PS2, med den avancerade nya spelmotorn som blandar realtidsaction i förgrunden med fotorealistiska bakgrunder till ett häpnadsväckande resultat. Under motorhuven kan du vänta dig liknande drastiska innovationer. GT4:s fantastiska nya fysikmodell ger den mest realistiska simuleringen av individuella fordons egenskaper och prestanda som har skapats hittills.

När det gäller innehåll verkar GT4 bli ett riktigt mastodontspel med över 500 bilar, med allt från marknadstillgängliga standardmodeller till exotiska dröm-superbilar. Dessutom finns över 50 visuellt häpnadsväckande banor i Europa, Amerika och Asien. Polyphonys aldrig sinande passion för allt som har en motor har lett studion till att utforska tidigare otrampad mark inom bilkulturen. För första gången i GT-seriens historia tar Polyphony nu med ett flertal historiska och klassiska bilar i GT4, från antika modeller till sportbilar som varit riktiga milstolpar. För den riktigt hängivne kommer fordonsanpassningen verkligen till sin rätt i GT4, och spelarna kan justera och trimma sina bilar för att bli bättre än konkurrenterna.

Otrolig grafik som utnyttjar kraften i PlayStation 2 till sista droppen, med en rad berömda platser som The Grand Canyon och New York City.
700 fordon, från vanliga standardmodeller till drömmodeller av superbilar och prototyper.
Fler än 50 fantastiska banor baserade på verkliga platser, med både asfaltsbanor och rallybanor.
Historiska och antika bilar för första gången i serien, från antika original till klassiska sportmodeller.
SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Item nr. 427 923 977

Aantal keer bekeken 1 226

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

GRAN TURISMO 4 - PLAYSTATION 2 - KOMPLETT

Prijs

SEK 95

ghost 64

Katrineholm, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

21 142 beoordelingen

Lees recensies