Beschrijving

Vertaald door

James Bond 007: Agent Under Fire är ett spännande actionspel som tar spelaren med på en oförglömlig resa genom den glamorösa och farliga världen av James Bond. Denna begagnade version till Xbox erbjuder spelare möjligheten att uppleva spänningen och intrigen från agentens uppdrag till ett överkomligt pris.

I Agent Under Fire kliver spelaren in i skorna på den legendariske agenten James Bond och ger sig ut på ett farligt uppdrag för att stoppa en ondskefull organisation som hotar världsfreden. Genom att använda sig av olika vapen, gadgets och fordon måste spelaren infiltrera fiendens högkvarter, lösa gåtor och bekämpa fientliga agenter för att avslöja och stoppa deras planer.

Denna begagnade disk för Xbox ger dig möjlighet att uppleva den spännande och actionfyllda spelupplevelsen i James Bond 007: Agent Under Fire till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av actionspel, James Bond-filmer eller bara letar efter en underhållande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av spänning och underhållning.

Med sina imponerande grafik, autentiska ljud och en mängd olika uppdrag att utföra tar James Bond 007: Agent Under Fire spelaren med på en resa genom en värld av spioneri och äventyr. Ge dig ut på uppdrag, rädda världen och gör dig redo att leva ut Bond-fantasierna med detta begagnade spel till Xbox.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Item nr. 630114766

Aantal keer bekeken 53

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

James Bond 007 Agent Under Fire (Begagnad)

Prijs

SEK 99

EmporiumSweden

Göteborg, Zweden

4.9

EmporiumSweden

Bedrijf

12 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?