Beschrijving

Vertaald door

Ge dig ut på en episk rymdäventyr och utforska en galax fylld av mysterier, konflikter och främmande varelser med Mass Effect till Xbox 360. Denna begagnade version av spelet är det perfekta valet för alla sci-fi-entusiaster och äventyrslystna spelare som vill uppleva en av de mest hyllade spelserierna till ett överkomligt pris.

I Mass Effect tar spelaren rollen som Commander Shepard, en modig och skicklig soldat som är sänd för att stoppa en ondskefull ras av maskiner som hotar att utplåna allt liv i galaxen. Utforska en expansiv spelvärld, interagera med en mångfald av karaktärer och fatta avgörande beslut som kommer att påverka handlingen och slutresultatet av ditt äventyr.

Den begagnade versionen av Mass Effect till Xbox 360 erbjuder en gripande berättelse, djupa karaktärer och en rad spännande uppdrag och sidouppdrag att utforska. Anpassa din karaktär, välj din besättning och bege dig ut i rymden för att upptäcka nya världar, bekämpa fiender och lösa mysterier som ligger gömda i skuggorna.

Med förbättrad grafik och smidig spelkontroll ger Mass Effect spelaren en imponerande spelupplevelse som kastar dem in i hjärtat av ett expansivt rymdäventyr. Upplev den spänning och djup som bara Mass Effect-universumet kan erbjuda och utforska en galax som är full av faror och möjligheter.

Oavsett om du är en långvarig fan av serien eller helt ny till Mass Effect, kommer denna begagnade version av spelet till Xbox 360 att tillfredsställa dina behov av sci-fi-action och äventyr. Ge dig ut på en oförglömlig resa genom rymden och upplev den spänning och drama som bara Mass Effect kan leverera.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Item nr. 628479492

Aantal keer bekeken 62

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Mass Effect (Begagnad)

Prijs

SEK 49

EmporiumSweden

Göteborg, Zweden

4.9

EmporiumSweden

Bedrijf

13 beoordelingen

Lees recensies

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?