Beschrijving

Vertaald door

Skick: Produkten är Ny i obruten förpackning, eftersom spelet har några år på nacken kan det finnas små revor i plasten.

Helt nytt kampanjinnehåll. Halo 3 - ODST-kampanjen utforskar mystiska händelser som leder fram till Master Chiefs återkomst till New Mombasa i Halo 3.

Exklusivt för Xbox 360 har de hyllade utvecklarna Bungie tagit fram Halo 3: ODST. Det är ett nytt spel i Halo-berättelsen där man får uppleva de händelser som ledde fram till den episka berättelse som utspelar sig i Halo 3 genom en ODST-soldats ögon (Orbital Drop Shock Trooper). Teamet letar efter ledtrådar till var deras splittrade grupp befinner sig och varför Covenant har invaderat New Mombasa.Utgåvan ger en helt ny dimension till ett omfattande universum som spelare världen över har känt till och älskat i snart åtta år.

I Halo 3: ODST finns även Firefight, ett nytt samarbetsläge för flera spelare där upp till fyra personer kan kliva in i rollen som ODST och slåss tillsammans för att ta sig an allt svårare fiender. Här finns även tre exklusiva nya Halo 3-flerspelarkartor på en andra fristående skiva, som omfattar alla de ursprungliga Halo 3-kartorna samt kartpaketen "Legendary, Heroic och Mythic" totalt 24 kartor.

Helt nytt kampanjinnehåll. Halo 3: ODST-kampanjen utforskar mystiska händelser som leder fram till Master Chiefs återkomst till New Mombasa iHalo 3. Upplev Jordens öde från ett helt nytt perspektiv som specialstyrkan ODST (Orbital Drop Shock Trooper), vilket ger en unik bild och nya spelelement i händelserna som utvecklar sig i trilogins final. Detta nya kapitel fångar samma känsla som de tidigare Halo-spelen, samtidigt som det ger fansen ny taktik, nya verktyg och nya vapen för att besegra Covenant.

En ny hjälte: Förbered landning. ODST eller "Orbital Drop Shock Troopers" är en högt utbildad specialstyrka. De är kända för sitt mod, sin heder och sin vilja att ta sig an uppdrag som ingen annan normal soldat vill. ODST sätter stolthet i att vara den första enheten som sätts in i farliga situationer, ofta i landningsenheter för en person som far genom planeternas atmosfärer i halsbrytande fart.

Utökad flerspelarupplevelse. Inget Halo-spel är komplett utan banbrytande flerspelarinnehåll. I Halo 3: ODST införs ett helt nytt sätt att spela Halo genom Firefight, ett samarbetsläge för flera spelare där upp till fyra personer kan ge sig direkt in i striden.Som ODST-trupp möter ni allt svårare fiender tillsammans och strävar efter att uppnå högsta möjliga poäng, medan olika "Skulls" från Halo 3 aktiveras efter hand. Upplevelsen är intensiv och den utvecklas hela tiden. Halo 3: ODST omfattar även tre exklusiva nya flerspelarkartor för Halo 3 på en andra fristående skiva. Skiva 2 omfattar alla de ursprungliga Halo 3-kartorna, samt kartpaketen "Legendary, Heroic och Mythic" totalt 24 kartor.

--------------------------------------------------------------

Skick: Produkten är Ny i obruten förpackning, eftersom spelet har några år på nacken kan det finnas små revor i plasten.
Frakt: 39 Kr fastpris oavsett hur mkt du beställer.

Om oss Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 507924678

Aantal keer bekeken 751

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Nytt! Halo 3 ODST (Svenska versionen Nytt Xbox360)

Prijs

SEK 349

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 034 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?