Beschrijving

Vertaald door

  • Rolig, lättillgänglig familjelek - Ett helt nytt uppringningssystem för spel med förenklade spelkontroller och spelböcker gör NCAA Football 09 till den mest tillgängliga collegefotbollsmatchen någonsin
  • Running back combo moves - Sätt upp försvarare som aldrig förr genom att sätta ihop flera drag, inklusive jukes, snurrar och stela armar.
  • Helt ny maskotutmaning - Gå snabbt från nybörjare eller mellannivåspelare till All-American-status genom att förbättra dina färdigheter och teknik i en mängd övningar som fokuserar på passningar, rusning, mottagning och försvar.
  • Förbered dig för den stora dagen - Se vad som kanske fungerar eller inte fungerar på lördag genom att öva mot en motståndares spelbok under veckan. Finjustera upp till 10 anfallsspel i hopp om att ha en större chans att lyckas när du spelar mot livetävlingar, eller träna med Crowd Noise i ett försök att replikera speldagsatmosfären.
  • Madden NFL 09 levererar det mest kompletta NFL-fotbollspaketet någonsin. Oavsett om du är en erfaren veteran eller tar upp spelet för första gången, kommer du att njuta av en unik men ändå utmanande upplevelse, tack vare den innovativa Adaptive Difficulty Engine, som skräddarsyr spelet för att matcha din spelstil. Förbättra ditt spel omedelbart med det helt nya virtuella träningscentret eller infoga feedback med EA SPORTS BackTrack, så att du kan lära dig av dina misstag i farten. Med en ny sändningspresentation och onlineligor, plus mer än 85 nya funktioner och förbättringar, är Madden NFL 09 det mest autentiska och anpassningsbara spelet i sportvideospelets historia. En helt ny Adaptive Difficulty Engine utvärderar din skicklighet inom fotbollens kärnkompetensområden. En innovativ, Virtual Training Center låter dig finjustera ditt spel i en holografisk miljö, medan EA SPORTS BackTrack ger anpassad feedback, vilket ger dig en chans att lära dig av dina misstag. Ta det du har lärt dig och kör pjäsen igen med EA SPORTS Rewind. Ställ in siktet på Vince Lombardi Trophy i en helt ny sändning i TV-stil som Cris Collinsworth och Tom Hammond kallar handlingen från båset. Ett mer uppslukande och visuellt häpnadsväckande presentationspaket inkluderar också ett nytt Options OnDemand bild-i-bild-uppspelningsfönster som ger dig tillgång till en mängd statistik, anpassade tips och alternativ i spelet – allt till hands utan att behöva pausa spelet . Gör ett lopp för eftersäsongen för första gången online. Med affärer och statistisk spårning för onlineligor, upp till 32 lag kan slåss om det med en helt ny flexibel schemaläggning. Med en förbättrad grafikmotor och nya spelarmodeller kämpar linjemän i skyttegravarna med mer skrymmande kroppar medan backar och mottagare flyger runt på fältet med en mer elegant och smalare look. Med det mest realistiska gräset och gräsmattan någonsin i en sportmatch, nytt väder och
  • SE BILD

Item nr. 595 892 379

Aantal keer bekeken 229

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

MADDEN NFL 09 - XBOX 360 - KOMPLETT

Prijs

SEK 30

ghost 64

Katrineholm, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

20 889 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk