Beschrijving

Vertaald door

Skick: Produkten är Ny i obruten förpackning, eftersom spelet har några år på nacken kan det finnas små revor i plasten.

Upptäck vad som döljer sig bortom evolutionen. Du styr Alex Mercer - en genetiskt muterad man med förmågan att ändra skepnad, som inte minns något av sitt förflutna...

Jaga fram genom New Yorks tätbefolkade gator med Parkour-mässig smidighet och absorbera alla du stöter på genom att anta deras fysiska identitet, minnen och färdigheter. I spelet finns tre huvudfraktioner bestående av Alex, Blackwatch (militären) och De infekterade, som är resultatet av ett virusutbrott, och du kastas rakt in i en omfattande, skum sammansvärjning som pågått i mer än 40 år!

· EN NY VERSION AV EN GAMMAL SPELTYP
PROTOTYPE är ett originalkoncept av den öppna spelmiljön, och speltypen har aldrig varit mer häpnadsväckande. Den nya antihjälten Alex Mercer har huvudrollen i den här konspirationsspäckade berättelsen som ger en uppfräschande och välförtjänt spark i ändan till alla actionspel med öppen miljö.

Alex Mercer minns inget av sitt förflutna och det enda han är intresserad av är att ta reda på vilka som är ansvariga för det som har hänt honom och att straffa dem. Ju mer Alex och hans förmåga att ändra skepnad utvecklas under spelets gång, desto mer får du veta om hans kvalfyllda förflutna samtidigt som du slåss mot de farliga Blackwatch-styrkorna och De infekterade.

Dessutom kommer du att gräva djupare i den omfattande bakomliggande berättelsen som går



--------------------------------------------------------------

Skick: Produkten är Ny i obruten förpackning, eftersom spelet har några år på nacken kan det finnas små revor i plasten.
Frakt: 39 Kr fastpris oavsett hur mkt du beställer.

Om oss Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 632510698

Aantal keer bekeken 50

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Supreme Commander 2 (Nytt Inplastat Xbox360)

Prijs

SEK 249

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 069 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk