Beschrijving

Vertaald door

Känslig beröring: utrustad med beröringsledande tyg på trefingertopparna, så att pekskärmsenheter som smartphones, iPads, surfplattor, fordons GPS-system och mycket mer lätt kan hanteras utan att behöva ta av handskarna. Det är bra att inte ha några iskalla fingrar när man skriver i den kalla vintern.
Multifunktionella och varmare handskar: dessa pekskärmshandskar i den nya versionen är gjorda av 15 % ull och 85 % polyester, tjocka nog att hålla händerna varma när du kör, springer, cyklar, vandrar etc., men tunna i rockfickan eller plånbok utan problem.
Snygg passform och superkomfort: det elastiska materialet ser till att pekskärmsvinterhandskarna sitter bekvämt på dina händer för att säkerställa en perfekt passform. Du kan böja fingrarna fritt så att du kan röra dig fritt.
Tre storlekar: passar alla kvinnor och män: säljs i small, medium, large, klassisk svart för cykling, löpning, golf, körning, klättring och utomhussporter.
Bekvämt och andningsbart material: I teknikens tidsålder är handskar oumbärliga för att du kan använda dina enheter utan att ta av dem. Andningsbart material så att dina händer inte svettas när du bär de stickade handskarnas pekskärm.

Storlek: S

Item nr. 630027606

Aantal keer bekeken 55

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Ma. 13 mei 17:09

Vinterhandskar, pekskärmshandskar, stickade fingerhandskar, varma och vindtäta s

Prijs

SEK 149
De advertentie is beëindigd

Antony6

Uppsala, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

239 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?