Beschrijving

Vertaald door

Den här annonsen avser ett handgjort emaljerat kopparfat tillverkat av en modernist i Israel som går under namnet Hareli. Fatet är gjort så att man kan hänga upp det på väggen om man så vill (band på baksidan). Det finns även en etikett på baksidan även om den är något trasig. Man får fantisera fritt kring motivet men det för mina tankar till havet. Härliga färger som är något svåra att göra rättvisa på bild, utan alltför mycket blänk.

I okej begagnat skick. Väldigt fin på avstånd men om man kommer närmare så ser man att fatet har fått sig några repor på framsidan. Dock ytliga och syns bara i vissa ljussättningar - se bild 3. Även på baksidan finns några mindre repor, lite här och var. Lite smutsig runt foten och har fått en beläggning inuti vilket inte syns om den hänger på väggen (se bild 5). Se gärna själv bilderna för att avgöra dess skick.

Mått på fat/tavla:
Ca 17,5 cm i diameter
Höjd 3,5 cm, kan både hängas på väggen som en tavla eller användas som fat/inredningsdetalj.
Vikt 280 gram

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Item nr. 631247496

Aantal keer bekeken 53

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 5 mei 11:58

Handgjort emaljerat kopparfat av Hareli, Israel, modernist, tavla, inredning

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 45

De veiling eindigde zonder biedingen

Adnil_88

Kristianstad, Zweden

5.0

Adnil_88

Geverifieerd

Top verkoper

679 beoordelingen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?