Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Generalkaptenens kontor är en av de mäktigaste militära utnämningarna i imperiet. Det ger det fulla ansvaret för det övergripande försvaret av Solsystemet, Terra, det kejserliga palatset och, i slutändan, den gyllene tronen och kejsaren själv. Många hävdar att Trajann Valoris är den största krigaren som innehar titeln generalkapten sedan kejsaren gick på stjärnorna, efter att ha visat sig vara dynamisk och effektiv; egenskaper som gör honom perfekt lämpad att leda i denna tid av aldrig tidigare skådad aggression.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera generalkapten Trajann Valoris. Hans rustning är utarbetad och iögonfallande även bland hans Custodes-bröder – han bär Castellan Plate, en uråldrig dräkt med kraftfull rustning som innehåller en heraldisk lutande platta prydd med ett örnhuvudemblem och stora fjädrar. Detta inkluderar en slående mantel gjord av skinn från ett lejon, genomvävd med adamantintråd – lejonets huvud och framtassar draperas dramatiskt över hans högra axel. En auramitgloria ramar in hans smygande ansikte, och hela dräkten är täckt av den sortens utsmyckade, skulpterade detaljer som skiljer Adeptus Custodes från andra kejserliga krigare – örnar, ädelstenar och filigran skräpar ner varje yta. Hans huvudvapen som hålls i hans högra hand är Watcher's Axe, en enorm polarm som innehåller ett grymt mästerskapat bultvapen känt som Eagle's Scream; han bär också en misericordia och en forntida relik på sitt bälte känd som Moment Shackle.

Detta kit kommer som 19 komponenter och levereras med en Citadel 40 mm rund bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 611 644 593

Aantal keer bekeken 808

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

NY! Captain-General Trajann Valoris Adeptus Custodes Warhammer 40 000

Prijs

SEK 305

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 334 beoordelingen

Lees recensies