Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
På grund av sitt ursprung till årtusendens förlorade kunskap är Onager Dunecrawler baserad på Mars Universal Land Engine; sig själv inspirerad av de illasinnade lastdjuren som transporterade sina herrar över Heliga Terra i forna tider. Onager Dunecrawler, snarare än att bara vara en folkbärare, är helt full av avancerade, kraftfulla vapen som kan förvandla världar till ödemarker.

Onager Dunecrawler är en lätt gåtank och har fyra krabbaliknande ben med valfri pansarplätering. Den bepansrade kabinen och reaktorn kompletteras av ett stort utbud av modelleringsalternativ, med sökarljus, rökkastare, kognismanipulatorer och mindscanner-sonder; och kupolen kan modelleras stängd eller öppen, med en Princeps med en tung stubb. Du får en enorm mängd konfiguration och anpassning tillgänglig även innan du använder vapen.

När det gäller vapen, ingår fyra varianter i förpackningen: en utrotningsstråle, dubbla fosforblasters med sensorer, en neutronlaser med en koaxial kognis tung stubb eller en Icarus array - ett fantastiskt anti-luftanfallspaket som består av dubbla autokanoner, en gatling flak launcher, en pansargenomträngande missil launcher och en radar skål.

Med denna 119-komponents flerdelade plastsats, som gör en Onager Dunecrawler, ingår ett litet Adeptus Mechanicus överföringsark och en 130 mm rund bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 622926795

Aantal keer bekeken 185

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Onager Dunecrawler Adeptus Mechanicus Warhammer 40 000

Prijs

SEK 539

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 006 beoordelingen

Lees recensies

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?