Beschrijving

Vertaald door

UTGÅNGEN SVENSK BOX med 3 Audrey Hepburn filmer

Sabrina från 1954 av Billy Wilder med Humphrey Bogart och AudreyHepburn
Sabrina är en charmig och rolig film som ståtar med några avHollywoods största stjärnor. Humphrey Bogart, William Holden ochAudrey Hepburn spelar i denna Askungesaga regisserad av denvälkände filmskaparen Billy Wilder ("Sunset Boulevard", "Some LikeIt Hot"). Bogie och Holden spelar de superrika bröderna Larrabee påLong Island. För Bogie är det bara jobb som gäller, medan Holden ären riktig playboy. Då Sabrina, dotter till familjens chaufför,kommer tillbaka från Paris som en vuxen och glamourös kvinna är detsom upplagt för familjekonflikter när de båda bröderna faller förHepburns förtjusande charm.

Frukost på Tiffanys från 1961 av Blake Edwards med GeorgePeppard och Audrey Hepburn
Holly är en charmerande excentrisk playgirl i New York City som ärfast besluten att gifta sig med en brasilansk miljonär. Hennesgranne är en författare som "sponsras" av den förmögna PatriciaNeal. Det är inte svårt att gissa sig till vem som är den rättemannen för Holly. Att se hur romansen spirar är en av de verkligabehållningarna av denna filmpärla med Henry Mancinis Oscarsbelönademusik.

Funny Face/Kär I Paris från 1957 av Stanley Donen med FredAstarie och Audrey Hepburn
När en modetidningsmogul och hennes främste fotograf Dick Averyletar efter bokhandlar för sin nästa fotografering upptäcker Dickett unikt ansikte I bokhandlaren och hobbyfilosofen Jo Stockton. Josveps med till Paris och förvandlas snart till supermodelol – ochfaller huvudstupa för fotografen som först lade märke till henne.Audrey Hepburn och Fred Astaire spelar mot varandra och sprider sinstjärnglans över en enastående musikal med sånger av George och IraGershwin. Detta bländande äventyr – filmat i Paris – fick fyraOscar nomineringar.

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: DVD Region 2 (Sverige/Europa)
Ursprungsland: Sverige
Bonus material: (se bild)

Omslag och dvds i bra skick. Slipcasen har några minimalamärken. Original inga hemmabrända dvdr. Köpfilmsutgåva. (kollainnan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Item nr. 602775543

Aantal keer bekeken 210

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

The Audrey Hepburn collection 3 dvd box UTGÅNGEN F.Astaire

Prijs

SEK 129

TPLrec

MOTALA, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

14 600 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?