Beschrijving

Vertaald door

OBS REGION 1 utgåva med kapitel insert

Before you die, you see the ring

Den unga journalisten Rachel, börjar nysta i några märkligadödsfall, eftersom en av de döda är hennes yngre brorsdotter. Detvisar sig att släktingen och några andra tonåringar alla tittat påen videokassett med de mest obehagliga scener på. Efteråt har allamottaget ett telefonsamtal med hotet att de kommer att dö om exakt7 dagar.

Skräck från 2002 av Gore Verbinski med Naomi Watts och MartinHenderson. Även om den Japanska skräck serien Ju-on var mer populärpå hemmaplan så var det The Ring (Ringu) som slog igenom i restenav världen och skapade en hel våg av Japanska skräck filmer somantingen släpptes i original form eller som nyinspelades avHollywood maskinen. Denna film är sevärd i alla versioner, detjapanska originalet Ringu från 1998, den Sydkoreanskanyinspelningen The Ring Virus från 1999 samt denna Amerikanskavariant från 2002.

Text: Engelska
Språk: Engelska
Format: DVD Region 1 (Usa/Canada)
Utgiven i / Omslag: Usa
Bonus material: (se bild)

Omslag och dvd i bra skick. Original inga hemmabrända dvdr.Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelareklarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Item nr. 602775688

Aantal keer bekeken 129

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

The Ring (US remake) UTGÅNGEN dvd Skräck med Naomi Watts

Prijs

SEK 59

TPLrec

MOTALA, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

14 611 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk