Beschrijving

Vertaald door

Säljer ett bokpaket med fyra fina böcker för de minsta barnen. Böckerna är i nyskick.

Bokbeskrivning: Barbro Lindgren och Eva Eriksson skapar dramatik för barn och föräldrar på högsta nivå!Max tycker att lampan är fin. Max vill ha lampan. Han klättrar upp, ramlar och slår sig. Det kommer blod! Tur att mamma kommer med plåster.

Bokbeskrivning: En bedårande fotopekbok för de minsta! Möt de tama djuren på gården och de vilda i skog och på savann! Små barn gillar djur och är intresserade av hur de ser ut, hur de låter, vad de gör. I den här fina boken har Sven Zetterlund, kunnig naturfotograf, fångat härliga, ömsinta och dråpliga situationer i djurens värld. VAD SÄGER DJUREN? visar de tama djuren på bondgården. Och så kan barnen ljuda med i vov vov, määäää, muuu... BTJ-recensenten Mia Mårtensson skrev om "Vad säger djuren?": "Det är härligt att se en pekbok som så pedagogiskt framställer djuren som de verkligen ser ut."

Bokbeskrivning: Den lilla elefanten och giraffen bråkar om en kokosnöt. Lilla elefanten vinner. Men strax därpå ser lilla elefanten hur zebran leker med en pinne. Då blir den lilla elefanten avundsjuk och vill också ha pinnen. Tillslut lyckas det. Då ser plötsligt den lilla elefanten att strutsen har kokosnöten. Då vill den lilla elefanten förstås ha den igen, och så går det vidare till den lilla elefantens mamma säger till. Sen leker alla tillsammans med kokosnöten och pinnen.

Item nr. 631261608

Aantal keer bekeken 28

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Zo. 5 mei 17:59

Bokpaket

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 60

De veiling eindigde zonder biedingen

studsmatta_07

Hindås, Zweden

4.9

Geverifieerd

58 beoordelingen

Meer uit dezelfde categorie

Meer uit dezelfde actie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?