Beschrijving

Vertaald door

Hemmets veckotidning från 1982.

Reportage: En gång i tiden var Bertil Antonsson en fantastisk brottare. Sedan försvann han från rampljuset. Vad hände sen? Det har Saxons tagit reda på. Tidningen åker hem till Bertil Antonsson och intervjuar honom. På bild ser vi även hustrun Rut Antonsson. De bor i en trevlig villa i Trollhättan. Bertil Antonsson visar upp alla medaljer han har inom brottning.

Reportage: Sven Gillsäter är fotografen som blev författare. Nu intervjuas han. Hustrun heter Harriet Forssell. Barnen heter Pia Gillsäter och Björn Gillsäter.

Reportage: Märta Lundholm kommer från Umeå men hon bor numera i Obbola. Saxons åkte dit för att titta på hennes enorma samling av porslinstuppar. Maken heter Jan-Erik Lundholm.

Reportage: Rosmarie Andersson bor strax utanför Örebro. Nu gör hon succé med sina målningar. Hennes specialitet är att hon målar kor! Tidningen besöker Rosmarie Andersson i hemmet för att titta på hennes kor. Rosmarie Andersson är född i krigets Tyskland och hon kom till Sverige 1952.

Reportage: Tidningen har utlyst en recepttävling bland läsarna och nu ser vi alla vinnarna på bild. De heter: Inga-Britt Cederberg på Dansättersgatan i Linköping. Allie Renström på Dunungavägen i Nacka. Inga-Britt Pettersson på Västergatan i Eslöv. Britta Karlsson på Vetlandavägen i Målilla. Ingrid Lindvall i Utterkull, Burseryd. Solweig Swensson på Snickarvägen i Eskilstuna. Rena Berg på Hasselbergsvägen i Bromma. Marianne Nilsson från Granö. Ingegerd Sturesson på Holländaregatan i Västervik. Dagny Gustavsson på Madlyckevägen i Mariestad. Gull-Britt Johansson i Eriksdal, Sjöbo. Margareta Andersson på Granvägen i Hultsfred. Nanette Hansson på Odlarevägen i Löddeköpinge. Thyra Larsson i Möllarp, Kågeröd. Här är deras underbara recept!

Bild: Idolbild på gruppen Noice.

Bild: Barnen Jens Dolk, Andreas Keller, Åsa Berggren, Jenny Quiström och Maria Sundberg är på bild i tidningen. De ska nämligen vara med i TV!

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Item nr. 612276944

Aantal keer bekeken 215

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

HV 14 1982 Bertil Antonsson, Jens Dolk, Noice, Sven Gillsäter, Allie Renström

Prijs

SEK 129

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

386 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?