Beschrijving

Vertaald door

Hemmets veckotidning från krigsåret 1941.

Reportage: Hemmets veckotidning har besökt Ecuador, ett mycket fascinerande land! Det är huvudjägarnas land, fullt av vildar, skriver tidningen. Ecuadors yta har aldrig blivit uppmätt, så det är omöjligt att säga hur stort landet är, skriver tidningen vidare. Bilder på olika typer av exotiska infödingar och vardagslivet i Ecuador. Här beskrivs stämningen i landet. Här skildras också hur överklassen bor, i enorma patriciervillor.

Reportage; Tidningen skriver om kvinnor och män, om deras olika roller i kärlekssammanhang. Många anser att det definitivt är mannens roll att fria till kvinnan, aldrig tvärtom. Det är också viktigt att mannen kan ge kvinnan på tafsen, så länge hon förtjänar det. Här reder man ut vad man som man och kvinna ska tänka på när det gäller uppvaktning och förlovning nu på 1940-talet.

Reportage: Filmregissören Carol Reed från England är aktuell med en ny film. På bild ser vi vackra Margaret Lockwood som spelar sjuksköterska i filmen "Komplott".

Reportage: Alla drömmer vi väl om en äkta päls? Tidningen visar några av de senaste pälsmodellerna just nu. Pälsar är extra populära bland svenska kvinnor eftersom vi har ett kallt klimat här. När det är kallt gäller det att omge sig med ombonad elegans.

Serie: Micky Mus, eller Musse Pigg, av Walt Disney.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Item nr. 612434639

Aantal keer bekeken 97

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

HV 41 1941 Ecuador, förlovning, pälsar, Margaret Lockwood, Carol Reed

Prijs

SEK 99

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

386 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?