Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Se från 1968.

Omslaget: Lill Lindfors, 28 år.

Reportage: Lill Lindfors gör stor succé med sin senaste krogshow. Nu intervjuas hon medan hon röker och har roligt tillsammans med sin artistkollega Anders Linder.

Reportage: Anne-Marie Hellqvist brukade vara lite för tjock, skriver tidningen. Nu har hon utsetts till Fröken Sverige! Tidningen publicerar en bikinibild från förr när Anne-Marie Hellqvist hade en del hull och bredvid den får vi se hur hon ser ut nu när hon har korats till Fröken Sverige. Anne-Marie Hellqvist är 18 år och hon kommer från Hallsberg. Nu visar tidningen upp henne på flera bilder. Hon som ansvarar för att välja ut de allra vackraste flickorna heter Agneta Hyllén. Hon intervjuas. Eftersom Anne-Marie Hellqvist vägde 10 kilo för mycket så behövde Agneta Hyllén se till att ändra på henne.

Reportage: SE frågar några kända artister vad de gör med alla pengar de tjänar. Hur spenderar de sina miljoner? Bild och intervjuer med: Claes-Göran Hederström, Svenne Hedlund, Anna-Lena Löfgren, Sven-Erik Magnusson, Anita Lindblom, Gösta "Snoddas" Nordgren.

Reportage: Många av de unga som gör uppror på vänsterkanten just nu är barn till högt uppburna borgerliga direktörer och politiker. De är barn av en samhällselit, men går nu i stället ut och protesterar för socialism. Bild och intervjuer med de upproriska ungdomarna: Einar Heckscher, son till förre högerledaren. Hedda Waldenström, dotter till direktören på Gränges. Guje Nettelbrandt, dotter till kända folkpartisten Cecilia Nettelbrandt. Sven Frostenson, son till prästen på Lovö. Carl-Johan De Geer, son till Chile-ambassadören. Anna-Clara Larsson, dotter till chefen för Slöjdföreningen. Hur kommer det egentligen sig att alla dessa unga människor, som har fötts in i överklassen, väljer att ställa sig på kommunisternas sida?

Reportage: Nils-Erik Baerendtz var chef för tv i tio år. Sedan orkade han inte mer. Nu ger han en stor intervju.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Item nr. 615 188 487

Aantal keer bekeken 330

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Se 21 1968 Lill Lindfors, Guje Nettelbrandt, Agneta Hyllén, Fröken Sverige

Prijs

SEK 119

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

401 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk