Beschrijving

Vertaald door

Vad det är:
En volymgivande mascara som separerar, täcker och lockar varje frans med en intensivt svart formula för en fylligare look.

Vad den gör:
Släpp loss din inre makeup-artist och få professionella resultat med den här högkvalitativa paletten med hög prestanda. Ett svep med den här mascaran och dina fransar blir fylliga, definierade och sträcks ut till otroliga längder. Två lager och de kommer att sväva till nya höjder av dramatik. Tre lager och du kommer att tro på dina fransars magi. Allt detta är möjligt tack vare den kollagen-drivna formulan och den speciella timglasformade borsten som är designad speciellt för Too Faced.

Vad den är formulerad utan:
- Parabener

Vad mer du behöver veta:
Better Than Sex mascara innehåller en filmbildande polymer som ger en kladdfri, långvarig hållbarhet. Träextrakt från Acacia Senegal ger näring och tjockare fransar och bibehåller lockigheten. Unika peptider ger en så intensiv svart färg som möjligt. Du kommer genast att bli förälskad i den fylligare och längre look som denna mascara ger dina fransar!

Vegansk

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Item nr. 630356767

Aantal keer bekeken 62

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Di. 30 apr 20:40

Too Faced Better Than Sex Mascara 3.9 g HELT NY!

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 109

De veiling eindigde zonder biedingen

NikhitaMedH

Rejmyre, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

1 012 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?