Beschrijving

Vertaald door

Originalets titel: "Onze minutos". HarperCollins. Inbunden, 273 sidor. Skyddsomslag och bok i ganska bra skick. 459 gram.

ISBN 0-06-058927-2

Wikipedia: "Paulo Coelho, född 24 augusti 1947 i Rio de Janeiro, är en brasiliansk författare och medlem av Brasilianska litterära akademien.

Han föddes i Rio de Janeiro där han också utbildade sig till jurist tills han 1970 övergav sina studier för att resa genom Mexiko, Peru, Bolivia och Chile, samt Europa och Nordafrika.

Två år senare återvände han till Brasilien och började komponera sångtexter och arbetade bland annat med Raul Seixas. Han berättade senare i en intervju att deras samarbete kom att påverkas av att han under den här tidsperioden kom i kontakt med Aleister Crowleys kontroversiella verk. Det rörde sig inte endast om musik utan kom att innefatta planer på att skapa ett "Alternativt Samhälle" som skulle bli ett anarkistiskt samhälle i Minas Gerais baserat på Crowleys idéer. Projektet ogillades av medlemmar av den brasilianska militären som lät fängsla alla som var inblandade i planerna. Det påstås att Seixas och Coelho torterades under fångenskapen. Coelho lämnade sedan gruppen efter en övernaturlig upplevelse.

1986 vandrade han längs den populära pilgrimsrutten till Santiago de Compostela, vilket blev en viktig vändpunkt i hans liv och ett andligt uppvaknande, något som han beskriver i romanens form i Pilgrimsresan.

Han bor tillsammans med sin fru Christina vid Copacabana i Rio de Janeiro och i Tarbes i Frankrike."

Item nr. 625918082

Aantal keer bekeken 52

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

ELEVEN MINUTES - Paulo Coelho (2004)

Prijs

SEK 35

vingaholm

Sävedalen, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

4 882 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?