Beschrijving

Vertaald door

En gåtfull man
av Nora Roberts

Han tänkte på kvinnan alldelels för mycket och alldeles för ofta. Det gjorde Liam Donovan rasande. Då man ägde magiska krafter var man tvungen att kunna kontrollera sig. Redan som barn hade han fått lära sig att ta ansvar, men även att njuta av fördelarna som kraften gav. Då och då flydde Liam från ansvaret och tillbringade en tid i ensamhet, men han visste att det var omöjligt att undlsippa sitt öde.

Rowan Murrays mål med vistelsen i vänninans stuga var att finna sig själv, få rätsida på vad hon ville med sin framtid. Var ett tryggt liv med Alan, några hus bort från föräldrarna, och jobbet som lärare verkligen vad hon önskade sig? Efter mötet med grannen visste hon varken ut eller in. Hon drogs till den stilige Liam Donovan med en kraft som hon aldrig kunnat föreställa sig. Men varför fick hon känslan av att han dolde något för henne, något som var avgörande för deras framtid?

En fantastisk bok som ingår i en miniserie med fyra böcker, En gåtfull man är den sista. De tre första handlar om syskonen Morgana, Sebastian och Anastasia som är släktingar till Liam. De är alla väldigt bra!

i bra skick
30 kr plus porto 51 kr spårbart
samfraktar gärna

djur/rökfri

Item nr. 574 522 427

Aantal keer bekeken 279

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

En gåtfull man (Nora Roberts)

Prijs

SEK 30

AnasTar

Södertälje, Zweden

5.0

AnasTar

Geverifieerd

Top verkoper

1 580 beoordelingen

Lees recensies