Beschrijving

Vertaald door

Säljer från min kokbokssamling 1 kokbok på svenska av Jamie Oliver. Härlig inspirerande bok p 336 sidor med många bra recept.

Bokbeskrivning:

I kapitel för kapitel går Jamie igenom tillagningsmetoder som stekning, grillning, pochering, ångkokning, bakning och bräsering. I inspirerande texter och närbilder visas hur man på bästa sätt hackar grönsaker, filear fisk, styckar kyckling och formar pasta. Här finns mer än 100 recept som alla bär Jamie Olivers omisskännliga prägel av charm och lättsamhet. Jamies kök är inte någon traditionell baskokbok. Den kan snarare ses som en inspirationskälla till att börja experimentera med recept och tillagningsmetoder som man kanske inte tidigare vågat sig på. Här finns inga enkla standardrecept, istället lär vi oss att laga förstklassiga maträtter, fast på ett enkelt och roligt sätt.

Boken har legat oläst i en boktrave, vikten är på drygt 1,8 kg. Säljer p g a flytt flera böcker som läggs ut löpande ur en boksamling, har samfrakt om intresse finns.

Kommer från ett djur och rökfritt hem. Skickar med DHL eller Schenker som är spårbart.Använder mig av Traderas vinnarmejl där all betalinfo finns.

Item nr. 632547648

Aantal keer bekeken 18

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Ma. 20 mei 21:51

Oanvänd stor kokbok Jamies kök av Jamie Oliver

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 60

Eindigt in

Tymallus

Vaxholm , Zweden

4.9

Tymallus

Geverifieerd

Top verkoper

453 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?