Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Propansmältugn, multifunktionell, bra värmeisolering och hög säkerhet.

Propansmältugnen på 10 kg är kompakt och idealisk för professionell användning. Med sin kraftfulla värmeavledningsprestanda kan den uppfylla de olika kraven från industrier och verkstäder. Lämplig för bearbetning av guld, silver, koppar och andra ädla metaller.

-Skorg förvandlats till skatt

- Högkaliber lergrafitdegel

- Stark kylprestanda

-Komplett smältsats

Huvuddrag:

-Professionell smältugn,
Med denna metallgjutugnssats kan du återvinna ädelmetaller som guld, sterling silver, ren koppar och aluminium. Det kommer också att hjälpa dig att förvandla dessa metallbitar till vackra former, vilket ökar deras värde.

-10 kg degelkapacitet,
Högkvalitativ 10KG grafitdegel har stark termisk stabilitet. Den är designad för att tåla korrosion och höga temperaturer. Dessutom förbättrar korrekt brännarplacering bränsleeffektiviteten och förbättrar värmeöverföringen.

- snabb och effektiv uppvärmning,
En enstaka brännare klassad till 76,8 kW/h och en justerbar propanregulator kommer att öka ugnens uppvärmningseffektivitet. Dessutom har denna propankamin för smältning av metaller en cirkulär design och ett 3D-värmesystem. På så sätt kommer din väntetid att förkortas effektivt.

- utmärkt värmeisolering,
Uppvärmningszonen i smältugnen är helt isolerad med 1 tum tjocka eldfasta keramiska fibrer. Locket är belagt med speciellt eldfast material. Den kan hålla upp till 1350°C/2462°F, vilket ökar ugnens bränsleeffektivitet med upp till 40% och eldfast livslängd med upp till 50%.

- Kompletta tillbehör,
Denna metallsmältugnssats innehåller propanugn, brännare, 10 kg degel, grafitgötform, 0-350 psi justerbar propanregulator, degeltång, eldfasta tegelstenar, skyddshandskar, 8,2 fot gasslang och teflontejp. Allt du behöver ingår för att hålla dig säker.

-Brett utbud av applikationer,
Denna smältugn för propanmetall är idealisk för professionell användning inom industri och verkstad. Det är också perfekt för hemsmältning. Alla metaller med en smältpunkt under 1350°C är lätta att smälta, såsom koppar, guld, silver, koppar, aluminium, zink, tenn, etc.

Produktspecifikationer:

Ugnskroppsstruktur: kallvalsad plåt

Munstycke: SS-304

Kopparkapacitet: 22,05 lbs/10 kg

Justerbar propanregulator: 0-350 psi

Botten: 0,79"/20 mm eldfast tegel

Smälttid: 10 minuter

Temperatur: upp till 1350°C / 2462°F

Nettovikt: 30 lbs/13,6 kg

Ugnens inre mått: 11,7 x 14,5 tum / 297 x 368 mm

Ugnens yttre mått: 13,9 x 14,6 tum / 353 x 371 mm

Degelns mått: 5,8 x 7,2 tum / 147 x 183 mm

Paketets mått: 16,14 x 15,94 x 17,72 tum / 410 x 405 x 450 mm

Paket innehåll:

1 x smältugn

1 x 10 kg degel

1 x Grafitgötform

1 x brännare

1 x luftrör

1 x klämma

1 x skyddshandskar

1 x regulator

1 x Eldsten

1 x Teflontejp

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

– Att förvandla avfall till skatter: Hemsmältning blir allt vanligare. Med denna 10 KG propansmältugn kan du förvandla kopparspån och ruttet järn till vackra konstverk. Det kommer att möta dina olika behov och inspirera din passion för metallsmältning.

- Högkaliber lergrafitdegel: Högkvalitativ lergrafitdegel är gjord av finkornig grafit med hög densitet. Har utmärkt värmeledningsförmåga, hög värmebeständighet, hög slaghållfasthet. Dessutom förbättrar placeringen av brännarna bränsleeffektiviteten.

- Kraftfull termisk prestanda: Denna propangjuteriugn är utrustad med en enkel brännare med 76,8 kW/h effekt och en justerbar 0-350 psi regulator för maximal termisk effektivitet. Dessutom kommer den cirkulära designen och 3D-värmesystemet att få temperaturen att stiga snabbt.

-Komplett smältsats: Denna propansmältugnssats innehåller allt du behöver: propanugn, brännare, 10 kg degel, grafitgötform, 0-350 psi justerbar propanregulator, degeltång, eldfasta tegelstenar, skyddshandskar, 8,2 ft. luftslang och teflontejp. Det är perfekt för alla, även nybörjare.

-Brett tillämpning: Används i stor utsträckning i gör-det-själv, smyckebearbetningsfabriker, smyckesbutiker, guldvaskning och andra industrier. Det är en oundviklig produkt för metallsmeder, juvelerare och raffinörer.

Item nr. 606567284

Aantal keer bekeken 1 682

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

10kg propansmältugnssats, snabb/effektiv uppvärmning, välisolerad och säker

Prijs

SEK 3 159

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

174 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?