Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Femina från 1957.

Reportage: Femina har varit hemma hos Sixten Eckerberg och träffat hans familj. Sixten Eckerberg är dirigent. Man träffar dem i sommarstugan på Orust. På bild ser vi makan Inger Eckerberg samt barnen Yvonne Eckerberg, Anna Eckerberg och Ulf Eckerberg. De berättar om familjelivet och om kärleken.

Reportage: Tidningen har kommit hem till några familjer för att ta färgbilder på hur de inreder sina vardagsrum. Vi får se bilder från Margareta Tengbom och Anders Tengbom. De bor i Drottningholm. På Lidingö bor Elisabeth Kastengren och Bengt Kastengren. Så ser det ut hemma hos dem! Nygifta paret Evy Levander och Nils Levander visar också upp sitt vardagsrum. Gösta Westerberg och Britta Westerberg bor i Rydbo utanför Åkersberga i en sportstuga. Deras vardagsrum visas upp. Reklamchefen Gösta Lagerfelt och hans hustru Stina Lagerfelt visar hur de dekorerar sitt vardagsrum. Systrarna Doris Berg och Hulda Berg bor på Kornhamnstorg i Stockholm. Så ser det ut där de bor.

Reportage: Det är inte bara gubbar som spelar golf. Nu kommer kvinnorna! Bild på Karin Ekelund-Sachs. Hon är en mycket vacker kvinna, skriver tidningen och vi får se på bild när hon spelar golf. Bild på Britt Mattsson, flerfaldig mästarinna i golf. Hilde Sperling är också på bild. Hon är en fantastisk golfare. Så kan du göra för att bli en bra golfspelare.

Samt vackra, tidstypiska modebiler m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Item nr. 617763562

Aantal keer bekeken 204

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Femina 39 1957 Sixten Eckerberg, Bengt Kastengren, Nils Levander, Hilde Sperling

Prijs

SEK 129

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

388 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?