Beschrijving

Vertaald door

Saxons veckotidning från 1985.

Reportage: Jan Sparring och hans fru Ingrid Sparring intervjuas hemma i radhuset i Vällingby.
Reportage: Sixten Nordström är känd från tv-programmet Musikfrågan, där han har efterträtt Sten Broman. Nu tar han emot tidningen i sitt hem, en mexitegelvilla i Skanör. Hans fru heter Marianne Nordström. De har tre barn: Kristian Nordström, Charlotta Nordström och Cecilia Nordström. Och så har de två hundar! Nu berättar paret hur de träffades.

Reportage: Hans Borsing från Borlänge förälskade sig i en hund medan han var på semester på Madeira. Nu har han betalat en förmögenhet för att få flytta hunden hem till Borlänge. Djurens vänner i Borlänge hjälpte honom.

Reportage: Hedi Pawell, som gifte sig och tog hamnet Hedi Andersson bor i Norrtälje tillsammans med mannen Rolf Andersson. Hedi förlorade hela sin familj i Andra världskriget. Men efter 40 år han hon plötsligt hittat fyra av sina syskon! Hedis son Jörgen Andersson och hennes flickvän finns med på bild.
Reportage: Birgitta Klemo från Luleå är en skojfrisk kvinna som har haft en egen butik i Luleå som kallades för "Lyckan" där hon sålde kläder. Nu berättar Birgitta Klemo hur hon blev kvitt sina hudproblem.

Reportage: Jennyt Mattilla är 16 år och bor i Luleå. Nu har hon äntligen blivit av med sina finnar och hon berättar för läsarna hur det gick till.

Reportage: Tuula Virta jobbar på en resebyrå i centrala Borås. Nu berättar hon hur hon lyckades bli en ny kvinna tack vare ett uppiggande medel, ett hälsopiller!

Reportage: Inga Hägerström i Saltsjö-Boo är en pigg tjej som jobbar som hemsamarit. Hon har lidit av svår psoriasis, men det kan man inte tro nu. Tack vare en fantastisk salva så är hon frisk!

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar.

Jag samfraktar!

Item nr. 577596317

Aantal keer bekeken 406

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Saxons 39 1985 Sixten Nordström, Hans Borsing, Birgitta Klemo

Prijs

SEK 99

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

384 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?