Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Femina från 1956.

Reportage: Femina har besökt Kvarnby, ett område i stadsdelen Husie i Malmö. Här finns Europas största växthus! Tidningen träffar Ragnar Gyllin som ansvarar för anläggningen och ägorna. Han har ärvt verksamheten av Knut Gyllin. Ragnar Gyllin visar runt. Vi får också träffa Verner Gyllin.

Reportage: Docent Gunnar Lundquist har träffat många hustrur som är gifta med en alkoholist. "Jag står inte ut längre", säger de till honom. Nu ger han läsarna råd om vad de ska tänka på om deras man dricker för mycket.

Reportage: Att föda ett utomäktenskapligt barn är en stor skam i Grekland. Dessa barn måste omedelbart in på barnhem och de flesta mödrar blir utstötta och hamnar i prostitution. Femina har besökt barnhem i Grekland. Dessa barn är en skamfläck, skriver Femina.

Reportage: Femina har besökt Island. Nu skildras hur fiskerinäringen går till där.

Artikel: Gunnar Ek är ett välkänt namn i krogvärlden i Skåne. Nu är han på bild. Gunnar Ek kommer ursprungligen från Blekinge och han basar över köket både på restaurangen på Grand Hotell i Lund och på Akademiska föreningens restaurang i samma stad.

Artikel: Cecilia Wetter är expert på pälsar. Nu uppmärksammas hon med en bild i tidningen i och med att det har visats upp nya pälsar.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Item nr. 621140413

Aantal keer bekeken 136

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Femina 43 1956 Kvarnby, Ragnar Gyllin, Gunnar Lundquist, Cecilia Wetter, Island

Prijs

SEK 119

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

386 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?