Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Femina från 1960.

Reportage: Femina har varit hemma hos Göte Wulff och hustrun Inga Wulff. De bor i ett torp i Västra Ingelstad utanför Vellinge. Göte Wulff arbetar som bilinstruktör. Så ser det ut i de olika rummen.

Reportage: Lidingö stadsbibliotek har köpt in en buss. Nu kör man runt med den och använder den som bokbuss. Femina följde med på en tur med bussen och möter alla glada människor som vill låna böcker. Man reste runt i Uppland. På bilderna ser vi Eskil Törnros som är inlagd på sjukhem i Sollentuna. Birgitta Fahlander, bibliotekarie. Sågverksarbetare Gustaf Törnqvist i Knutby. I Vällnora utanför Knutby träffade man Margit Näslund. Karl-Erik Nordström i Knutby är på bild när han tar emot en bok.

Reportage: Tidningen har gjort en rundresa i Provence. Här är Feminas rapport.

Artikel: Cecilia Nettelbrandt heter den nya politiska stjärnan i Folkpartiet. Nu är hon på bild i tidningen. Hon bor i Solna med make och tre barn.

Artikel: Martin Lindström är ny biskop i Lund. Nu intervjuas han om de ungas sexualmoral: "En flicka ska inte ligga med en pojke förrän hon har en ring på fingret", slår han fast. Biskopen kan inte förstå hur föräldrar litar så mycket på sina döttrar att de till och med låter dem tälta med pojkar!

Artikel: Femina uppmärksammar Ronald Segal från Sydafrika. Han föddes i en rik judisk familj och har tagit strid mot apartheid. Han har tvingats fly från sitt hemland och befinner sig just nu i USA där han berättar om situationen i Sydafrika. Det kan bli revolution när som helst, konstaterar han.

Artikel: Siri Derkert och hennes son Carlo Derkert är på bild. De har nämligen varit på Moderna museet tillsammans.

Artikel: Bo Widerberg heter en ung författare från Malmö som just nu gör succé med boken "Erotikon". Förlaget har gett honom 3 000 kronor.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Item nr. 618472151

Aantal keer bekeken 137

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Femina 23 1960 Göte Wulff, Inga Wulff, Cecilia Nettelbrandt, Birgitta Fahlander

Prijs

SEK 129

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

387 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?