Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Femina från 1954.

Reportage: Stig Bokström bor vid Sickla strand i Nacka. Han är metallarbetare. Femina kommer hem till honom och hans familj för att skildra deras vardagsliv. Stig Bokström har en fru som heter Madeleine Bokström. Han jobbar på företaget Atlas Diesel. Sonen heter Bill Bokström. Dottern heter Jill Bokström.

Reportage: Professor Erik Ask-Upmark bor i Uppsala. Han är professor och gift med Käthie Ask-Upmark. Nu visar de upp sitt hem i tidningen.

Reportage: Sven Lindqvist och hans fru Alice Lindqvist bor i Sveriges äldsta radhus! Det är 50 år gammalt och det finns på Lidingö. Nu visar de upp sitt hem för oss.

Reportage: Reportern Gösta Renborg har besökt USA och träffat svenskättlingar där. Nu får vi se hur modernt ett amerikanskt medelklasshem är. Alla har tv-apparat. Televisionen är mycket etablerad här. I Sverige har den inte kommit ännu.

Artikel: Bertha Johnson bor i Södertälje där hon har köpt en stor villa som kallas för Bergshyddan. I villan har hon ett vilohem. Nu hyllas hon i Femina för att hon har hjälpt så många.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Item nr. 621736103

Aantal keer bekeken 116

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Femina 44 1954 Stig Bokström, Erik Ask-Upmark, Bill Bokström, Gösta Renborg

Prijs

SEK 129

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

388 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?