Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Femina från 1960.

Reportage: Stig Hartman arbetar som fotograf. Nu har Femina fått komma in i hans bostad och se hur han bor. För inredningen står hans hustru som heter Dagmar Hartman.

Reportage: I Arabvärlden är det vanligt att en man har flera fruar. Även Muhammed hade det. Men kan det verkligen stämma att en man kan älska flera kvinnor samtidigt? Kan detta gälla även i vår del av världen?

Reportage: Tidningen tar en titt på det rådande modet när det gäller bröllopskläder. Den långa slöjan börjar bli impopulär. Numera är det en nätt slöja som gäller. Femina visar olika modeller som är populära just nu i början på 1960-talet. Bakom designen står modisten Sigrun Jönsson och frisör Tage Björk i Helsingborg.

Reportage: Femina har besökt Avignon. Här är resereportaget!

Artikel: Femina har träffat Sveriges ambassadör i Marocko samt hans hustru. På bild ser vi Lennart Petri och ambassadrisen utanför deras vackra hus i Rabat.

Artikel: Margareta Kjellberg är på bild tillsammans med sin dotter Elisabeth Lundqvist. Margareta Kjellberg är vissångare. Hon debuterade redan 1935 vilket innebär att hon firar 25-årsjubileum som artist i år!

Artikel: Anna Norrie och Brita von Horn bor i en våning på Hamngatan i Stockholm. Nu har de startat en liten teater i bostaden. Vi ser dem båda på bild. Nu ska dock deras hus rivas så de flyttar snart in på Smålandsgatan i stället.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Item nr. 618469879

Aantal keer bekeken 155

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Femina 22 1960 Stig Hartman, Dagmar Hartman, Sigrun Jönsson, Lennart Petri

Prijs

SEK 119

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

388 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?